ALTINORDU'YU ELEYECEĞİZ!

Tribünde bizi, yani özellikle Samsunspor' u  izlemeye gelen Mustafa DENİZLİ sanırım fikir  değiştirip Altınordu'yu izlemeye karar vermiştir. Velhasıl Playoff maçlarımıza berbat bir giriş yaptık. Takım olarak oldukça kötü bir görüntü verdik. 

Az biraz Nurullah, Dje Dje, Hamroun ve Saviçeviç'in dışında tüm futbolcularımız hayal kırıklığıydı. Playoff maçlarının çok farklı olduğunun bilincindeyiz ama yinede bu pasifliği, acizliği Samsunspor taraftarı olarak kabul etmiyoruz.

Gökhan Alsan' ın penaltı atışlarındaki Ağır vuruş tekniği oldukça tehlikeli. Bunu daha öncede belirttim. Özellikle bu maçta topun başında Gökhan kesinlikle olmamalıydı.

Rövanş maçının nasıl olacağı hakkında taraftarın kafası karışsada Altınordu' yu burda rahat geçeceğiz. Futbolcu arkadaşlarımız güzel duygu ve düşüncelerimizi her ne kadar yerle bir etsede finale biz çıkacağız.

Ahmet İlhan o yüzde yüz golü atsaydı biraz sıkıntıya girebilirdik ama değerlendiremediler.  Kubilay'ın eksikliğini takım olarak hissettik. Böyle önemli bir maç arefesinde ve sıradan bir idmanda kendinizi nasıl sakatlayabiliyor sunuz inanın anlamak mümkün değil.

Saviçeviç' in oyundan çıkartılıp yerine Erhan Kartal'ın alınmasına ben bir anlam veremedim ve dakikalar 86. Maçın bitmesine 3-5 dakika kalmış saniyeler önemli, tüm Samsun ayakta oyuna Erhan alınıyor. Gerçekten çok ilginç.

Kendimizden oldukça düşük bir takıma, maalesef çok önemli bir maçta yenildik. Telafisi zor mu hiç de değil ama tadımız öyle bir kaçtı ki anlatılmaz. 

Gereksiz topla oynamalar, hiç anlamı olmayan fauller, manasız uzun yan paslar sizleri bilemiyorum beni hakkaten çileden çıkardı. Üç pasta rakip kalede tehlike oluşturmak varken bol bol gevezelik yapıyoruz. Hemde hocanın yanı başında. 

Sosyal medya ya girilecek gibi değil. Adeta ateş püskürüyor taraftar. Cumartesi nin bir an önce gelmesini, Samsunspor' umuzun tur atlamasını bir an önce görmek tek dileğimiz.

Her ne olursa olsun son düdüğe kadar!

Süperlig'e bizim çıkacağımız inancı hala içimizde ona kimse dokunamaz..

Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR