Ahlar vahlar boşuna

Futbolda kaybedilern müsabakaların ardından yanıp yakınma ile geri geldiği görülmemiştir. Kaybedilen bir müsabaka veya kaybedilen bir pozisyon oradan yüzlerce yıl geçsede geriye geldiği görülmemiştir.
Müsabakalarda hatta pozisyonların içinde geleceği belirleyen anlara çok nadir olarak rastlanmaktadır. Bu anları bulduğunda nasıl kullanırsan gelecğini o şekilde yönlendirmiş olursun.
Kayseri Erciyes müsabakasıda bu derece önemliyken geleceğini belirleyecek anları arama adına teşebbüste bulunmada zorlanmamalısın. Eğer zorlanıyorsan lig sonuna doğru kalan puanların ardından yanıp yakınmaların olmamalı. Zira dedikya yüzlerce yıl geçsede geriye gelmiyor. Böylesi durumlar da oyuncuların isimleri üzerinde var veya yok diye durulmamalıdır. Olanlar veya olmayanlarla çıkılır ve kazanma adına futbolun gerekleri yapılır. Yapamayabilmeye eyvallah derim de gayretsizliğe hiç diyemem. Çünkü kazanma adına özelliklede ofansta ne yapılmak istenildiğini anlamış değilim. Ne bir pas ne bir kombine atak, karşı olsamda bireysel gövde gösterisi yapan bir oyuncuyu bulamıyorsam altındaki rakipleri maç sonuçlarına bakmaktan kendimi alamıyorum.
Oyun olarak gayreti ve gücü olmayan Samsunspor'un bir puanla ayrılması sadece moral olur. Üstelik bu hafta deplasmandaki Dardanelspor maçına kuvvet olur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Öksüz Arşivi
SON YAZILAR