Zor bir sınav daha

ZOR BİR SANAV DAHA

Bugün 15.00'de oynanacak Beşiktaş maçı Galatasaray maçından daha zor olacak çünkü birinci itici gücümüz seyircimiz olmayacak. İkincisi Beşiktaş takımı dördüncü resmi maçına çıakacak. Avrupa kupasında son oynadığı maçıda göz önüne alırsak uzatmada yenmenin yüksek moraliyle de seyircisi önünde moral motivasyonu yüksek olacaktır.
         Bizde ilk maçın galibiyetiyle moral motivasyonumuz üst düzeyde ve sorumluğumuz artı ve dikkatleri üzerimize çekerek tüm takımların ciddiye aldığı bir takım haline geldik.
      Eğer Galatasaray maçı gibi savunmamızı sert ve yardımlar zamanında yapar ve hücumda tempoyu elimizde tutup yüzdeli hücum yaparsak top kayıplarına dikkat edersek maçı kazanmamıza bir neden göremiyorum. Özelikte bu maçta dış oyuncularımızın Julie skorda yardımcı olmaları gerekecek. Uzunlarımız savunmada daha dikkatli olur ve hücum da da etkili olup skor üretirseler zoru başarırız.
       Beşiktaş'ta ise dikkat edilecek oyuncuların başında 30 sayı ortalamayla oynayan Harper ve Dobavic bunlara yardımcı diğer skoreler ise Shay doron, Naile ve Tuba Taşçı bunların içinde Beşiktaş'a Avrupa'da skorer katkıyı yapan Harper teknik heyet bu oyuncuya önlem alabilirse maçı kazanmamız daha kolay olur.

       Eğer maçı kazanırsak çok şey kazanırız ama kaybedersek hiç kaybımız olmayacak sadece puan kaybı olur. Çünkü biz evimizde seyircimizin önünde yenemeyeceğimiz takım olmadığını ispatladık. Maçı kazanmamız halinde yakaladığımız havayla ilk devreyi ilk 3 içinde bitirmemiz sürpriz olmaz inanın Samsunlu basketbol severler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan Yaşar Arşivi
SON YAZILAR