UMUTLARIMIZI SÖNDÜRDÜNÜZ 

TFF Birinci  Ligi’nde mücadele veren Kırmızı Şimşekler son haftalarda almış olduğu kötü sonuçlar sonrası taraftarların özlemle beklediği ilk altı hayali de böylece rafa kaldırmış oldu.Taraftarların artık teknik direktör Fuat Çapa’ya ve takıma güvenleri kalmadı. 

Yılport Samsunspor‘un geçen hafta kendi sahasında Menemenspora  4-2 mağlup olması hem şehri hem de taraftarları derinden üzmüş ve şaşkına çevirmiştir. Tam da puan sıralamasında üzerimizde yer alan takımların puan kaybetmesi üzerine bu maçı mutlaka kazanmalıydık. Ancak futbolda bazen böyle şeyler oluyor her şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor ama 
kendi evimizde kaybetmemiz kabul edilebilir bir sonuç değildir. 
 
Bu haftasonu deplasmanda oynayacağımız Erzurumspor maçı çok kritik olsa da şunu unutmayalım ki rakibimizin de şiddetle bizim gibi üç puana ihtiyacı var onun için zorlu bir müsabaka olacak .
Yılport  Samsunspor ve Erzurumspor sezon başı hedeflerini şampiyonluk olarak belirtmeleri neticesinde peşpeşe gelen kötü sonuçların ardından hüsrana uğrayarak önemli puanlar kaybedip zirveden  uzaklaşmış oldular. 

Ligin boyu kısalıyor herkes  bunun farkında artık hata yapmak gibi bir lüksümüz kalmadı bunun için Erzurumspor maçı bizim  için dönüm noktası olarak bakılıyor. 

Bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum bu ligde her takım her takımı yenebilecek güce sahip yeter ki bizim futbolcularımız performanslarını en üst seviyede tutsun. 

Yılport Samsunspor bu hafta sonu ligin kuvvetli ekiplerinden Erzurumspor‘a konuk oluyor her iki takım içinde kritik bir müsabaka bu takımlardan birisi kazandığı takdirde ilk altı şansını devam ettirmiş olacak. Buda Yılport Samsunspor için yeniden doğuş olacak. 

Şayet bu maçtan galip çıkarlarsa taraftarlara da kendilerini affettirmiş olacaklar. Bu maçın sonucu merakla bekleniyor. 

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN ...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR