Tavkiye şart

Trendyol Süper Lig'de mücadeleye devam eden Yılport Samsunspor, Fenerbahçe maçında dopdolu tribünlere oynadı. Ne yazık ki müthiş taraftarı memnun edemedi.

Eline geçirdiği fırsatları değerlendiremediler çünkü sahada golcü yoktu. Bu yüzdendir ki takıma takviye şart olmuştur.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe maçı sonrası açıklamasında, çok yakında yeni transferleri takıma kazandıracaklarını söyledi.

Yılport Samsunspor henüz takım olarak oturmuş değil, arayış içerisinde. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da daha iyi olacaklarını, iyi bir takım seyredebilmemiz için biraz zamana ihtiyaç olduğunu belirtti.

Bana göre sahada oyuncu değişikliklerinde daha cesur hareket edilmeli. Bu takımın içeride veya deplasmanda cesur futbol oynayabilmesi için takviyenin şart olduğunu ve yapılacak eklemelerle ileriye dönük her şeyin daha iyi olacağını ve başarının geleceğini tahmin ediyorum.

Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maç Yılport Samsunspor için bir dönüm noktası olsa gerek.

Yenmesek de yenilmeyerek 1 puanla Samsun'da dönmek zorundayız.

Yılport Samsunspor rakipleri bana göre Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray değil, zaten bu takımlardan ne puan alırsak zaten kâr sayılır. Bizim esas rakiplerimiz Anadolu takımlarıdır.

Bu hafta Yılport Samsunspor'un yüce fedakar ve cefakar taraftarları Sivas'ta nasıl tribünleri doldurduysanız Kayseri'de de aynı tabloyu görmek istiyoruz.

Taraftarlar bu takımın olmazsa olmazıdır. Samsunspor neredeyse taraftarlar da oraya koşmalılar.

Bu sevda bitmez, ölene kadar devam eder...

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR