Taraftar aranıyor

'Birileri budurumu çözsün' dedikçe kimse ilgilenmiyor... o zaman dışardan taraftar getirinde tribünlerde coşku olsun. Samsunspor seyircisisz tezahüratsız olmuyor bunu biz gördük siz göremediniz mi hala beyler...?
Samsunspor-Manisaspor Karşısında bekleneni veremedi, kendi sahamızda mağlup olduk camiamıza hayırlı olsun bu nasıl bir futbol oynamak anlayamadım. Her geçen gün daha iyiye gitmemiz gerekirken dahada kötü oynuyoruz. Sayın hocamız Petkoviç'in terciğidir bişe demedik ama; neden ilk 11 de Simon Zenke yoktu ve neden Murat Yıldırım, dakika 77'de oyuna alındı. Demek ki: ihtiyacınız var o zaman Sayın Hocam neden ilk 11 de sahada yoklardı anlamak mümkün değil.
Bir de penaltı kabusu yaşadık bizim penaltıcımız Dominguez'mi.? eğer o ise ikinci penaltıyı neden Ergün Teber kullandı. Bu da penaltıları kullanacak kişiyi yanlış seçtiğiniz anlamına geliyor. Fink kullanabilirdi ya da Ekigho kulanabilirdi diye düşünüyorum. Samsunspor iyi oynamadı ve yenildi işin aslı bu evet ama oyunu ikinci yarı çözebilirdi çözemedi. 15 dakika süren seyircinin tezahüratıylada olsa Samsunspor'da bir canlanma oldu ama oda seyircinin daha doğrusu kale arkasında bulunan Şirinler grubunun dışarı çıkmasıyla o canlanmanın da stat dışına çıktığını gördüm demek ki olmuyormuş. Samsunspor seyircisiz yapamıyormuş yenildik ve iki hafta dışarda oynayacağımız deplasman maçlarından puan almaya bakacağız. 
Aile tribünündeki isyan
Bir bayan arkadaşımız Samsunspor'un bayanlarımız için ayırdığı tribüne oturmuş arkadaşları ve yiğenleriyle maç seyredecek eğlenecek ve Samsunspor'u destekleyecekler. Diyeceksiniz ki ne olmuş, evet buraya kadar normal; normal olmayan şey ise bundan sonra başlıyor arkadaşımın söylediğine göre bir kaç tane memur ya da sivil giyinmiş kişiler bayanların yanına gelerek Şirinler diye tezahürat yapmayın ayağa kalkmayın hiç bir şeye karışmayın bakın kameralar sizi çekiyor diye baskı kurmuşlar ve buna tepki gösteren arkadaşımızın ismini almışlar sanırım ceza alacak bu arkadaşımız şimdi soruyorum neler oluyor; kim Samsunspor taraftarıyla oynuyor eğer siz bu baskıya devam ederseniz Samsunspor seyircisiz kalacak ve kimse maçlara dahi gitmeyecek. Sizin istediğiniz gençler maçlara gitmesin kahve hanelerde kafelerde köşe başlarında mı bulunsunlar birileri şunu utunmasın ki Samsunspor maçlarına gelen taraftarlar Samsunlu her kesin bir tahammül sınırı var bu baskı bu sınırı aşacak dereceye gelmeye başladı. Maraton tribününde de aynı şeyler yaşandı bu maçda oradaki futbol severlerde kimliklerimizi alıyorlar. Biz teröristmiyiz diye sitem ediyorlar. Evet Samsunspor-Manisaspor karşılaşmasında bunlar yaşandı siz seyirciyle uğraşmaya devam edin. Şunu unutmayın ki bu taraftar küstümü stada gelmez işte ozman TC sini alacak adamda bulamazsınız demek ki Şirinler haklı davalarında Samsunspor'u kim yönetiyor Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz mı. yoksa bürokrasi mi? seyirciden fazla polis vardı geçen hafta protokol tribününde olanlar bu hafta yoktu ne olduda gelmediler.  Samsunspor-Manisaspor karşılaşması ilgilerini mi çekmedi.
Bu yaşananlar Samsunspor'u hiç bir yere getirmez aksine daha da batmasına sebebiyet verir ben maçın yorumunu bile yapamıyorum yanıma gelenler bana bir şeyler anlatanların hiç biri Samsunspor neden böyle oynadı demiyor neler oluyor bu seyirciye bu baskı neden arkadaşlar eğer buna bir çare bulmazsanız sizi alkışlayacak sadece tribünlerde görevli memurlar ve özel güvenlik görürsünüz
Saygılarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR