Burası Süper Lig...

Burası evet Süper Lig eğer burada oynuyorsan korkmayacaksın... Korkunun ecele faydası yoktur.
İlk yarı öyle şeyler yaşandı ki sahada nerde geçen haftaki inanmış, cesur takım diye kendi kendime sordum. Samsunspor inanarak çıkmamış hatta bir puan bile alamıyacaklarmış gibi bir oyun ortaya koydular.
Ne defanssımız ne de ileri uç oyuncularımız bir varlık gösteremediler. Bu böyle olunca Galatasaray da üstümüze rahat geldi aslında,  onlarda iyi oynayamadılar eğer iyi oynasalardı zaten ilk yarı bu iş biterdi diyorum ya; Samsunspor'da kazanmak adına hiç bir çaba yoktu ilk yarı. Fink tek başına bir ileri bir geri adeta dikişmakinası gibi mekik dokudu eğer diğer futbolcularımız da Fink gibi bir çaba gösterselerdi inanın bana biz bu Galatasarayı yenerdik; dedimya onlarda iyi oynayamadı. 
Gelelim ikinci devreye; Samsunspor ikinci devre daha derli toplu oynamaya başladı bir baskı da kurdu.  Galatasaraya karşı ve bu baskı 54. dakikada golle sonuclandı. Mustafa Sarp eski takımına karşı oynadığı maçta ilk golünü attı.  Ama 54.dakikanın öncesine gidecek olursak Mustafa Sarp pek  de göz dolduracak şekilde oynamadı.
Tamam artık Samsunspor kendine geldi ve cesur oynamaya başladı derken yine bir bocalama devresine girdik ve bu da Galatasaray'ın ikinci golü bulmasına sebep oldu.
Evet skor 2-1 oldu ama Samsunspor iyi oynamaya başladı derken Ahmet şahin yapmaması gereken bir haraketle hem takımını 10 kişi bıraktı ve birde penaltıya sebeb verdi işte burda devreye Kuddusi müftüoğlu girdi.
Evet belki Ahmet Şahin bir hata yaptı ama benim izlediğim kadarıyla söyliyelim bu Samsunspor'a verilmiş büyük bir darbe ne kırmızı kartlık bir hareket var ortada nede penaltıya sebep olacak durum Kuddusi Müftüoğlu zaten sanki bir şey olsa da şunu dışarı atsam demiş kendi kendine de evde bu posizyonu seyredince hiç mi viçdanı sızlamıyacak bilemiyorum.
Biz süper oynadık demiyorum ama Galatasaray'da iyi oynamadı pasif bir futbol vardı sahada ve oynanan oyunun hakkı da beraberlikti.
Sayın Başkan Kazım Yılmaz galibiyetten çok emindi puanlar yada puan almaya gidiyoruz demişti çokta inanmış ama bu inancı takıma aşılıyamamış.
Burası Süper Lig beyler... burda hataya yer yok yapacağınız bir hata nelere mal olduğunu gördünüz tabi birde Sayın  hocamızın da hataları yok değil Galatasaray'la oynuyorsunuz ve çift forvetle kanatları heleki sağ kanadı hiç kullanamıyorsunuz ve Murat Yıldırım yedekte bekletiyorsunuz genç oyuncuları Ufuk, Dilaver yani koşması çaba sarf etmesi gerekenleri dışarda tutuyorsunuz ve kulübeden hakeme kızıyorsunuz bence siz şimdiden Çarşamba günü oynayacağımız Trabzonspor maçının hazırlığını iyi yapın Ahmet Şahin de yok.
Bu işler kurban kesmekle adak adamakla olmuyor futbol cesaret ister futbolda korkaklığın yeri yok beyler.... SAYGILARIMLA.....

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR