Başladığı gibi bitti

Başladığı gibi bitti ve kazanan olmadı. Zaten oyunun da hakkı beraberlikti, her iki takımda zaman zaman gol pozisyonlarına girse de başarıyı sağlayacak golü bulamadı. Samsunspor yine aynı ilk yarı fobisini yenemedi ama Orduspor'da ilk yarı istenilen oyunu sergileyemedi. Murat Yıldırım'ın yerine dahil olan Simon Zenke oyuna haraketlilik getirse de Fink'in oyundan alınmasıyla beraber oyun düzeni yine çöktü. Bence Fink oyundan alınmamalı tabi hocanın taktiri bu yapılacak bir şey yok defansda sakatlıktan yeni kurtulan Bahia Santos bence daha oynamaya hazır değildi. Buda defansımızı zor durumlara soktu ama neyse ki Kemal herzaman ki Kemal gibi oynadı ve açık vermedik.
İkinci devrede bulduğumuz bir kaç pozisyon dışında pekte üzülecek bir futbol yoktu sahada bende dedim ya iki tarafda hakettiği bir puanı aldı. Çok mükemmel bir futbol sergiledik diyemem ama deplasmanda alınmış bir puan bir puandır tabi bu puanın bir de mimarı vardı sahada Samsunspor adına kazanılmış bir mimar genç yetenek Ertuğrul adeta kalesinde devleşti ve Orduspor'un forvetine geçit vermedi son dakikalarda öyle bir kurtarış sergilediki inanın ayakta alkışladım. Samsunspor'un kalesi artık emin ellerde şimdi Samsunspor-Manisaspor karşılaşmasında kaleye kim geçecek cezası biten Ahmet Şahin mi yoksa kalesinde harikalar yaratan Ertuğrulun bana sorarsanız Ertuğrulun kaleye geçmesi gerekiyor böylece kaleye geçmek için daha fazla rekabet içersinde olacaklar ve buda Samsunspor'un başarısına katkı sağlıyacaktır.
Pazar günü sahamızda oynayacağımız Samsunspor - Manisaspor maçında yine tribünler sessiz kalmaz inşallah eğer taraftarlarla yönetim bir araya gelmesse Samsun 19 Mayıs Stadı'nda yine sessizlik hakim olursa Samsunspor taraftarı kırgın ayrılırsa statdan iki hafta dışarda oynayacağımız maça kimler gider bence. Sayın Başkan Kazım Yılmaz'ın ve kurmaylarının bu işe bir çözüm bulması gerekiyor. Şirinlerin Samsunspor'a Samsunspor'un da Şirinlere ihtiyacı var arkadaşlar. Samsunspor seyircisi aile türbünü statda şov istiyor ve stada onun için geliyorlar, eğlenmek ve yapılan tezahüratlara eşlik etmek statdan mutlu ayrılmak istiyorlar. Bunları yazdım yazmam gerekiyordu Samsunspor maçına gelen bir kaç ailenin sitemi bu yönde olduğu için yazmak istedim umarım sizde dikkate alırsınız.
80 kişiye ceza verilmiş tabi bunun kesin olduğunu bilmiyorum peki şimdi ne olacak Samsunspor-Trabzonspor karşılaşmasında belirli dakikalarda yine aynı şeyler oldu ve O anda baktim ki Şirinler arkalarını döndüler yani bir tepki vermediler ama diğer yandan
maratondaki binler tribünü istenilmeyen o tezahüratı yaptı şimdi sorulması gereken soru şu 6 bin kişiye ceza verilecek mi yoksa yine içlerinden 150 yada 200 kiş günah keçisimi ilan edilecek. Eğer bu böyle olacaksa ortada bir yanlış var yok olmayacaksa buyrun verin 6 bin kişiye cezayı. Ama bu demek diğildir ki ben bu yapılan tezahüratları istiyorum tabi ki istemiyorum küfürsüz bir toplum küfürsüz bir tribün benimde istediğim tek şey benim demek istediğim arkadaşlar Samsun halkına mal olmuş bir Şirinler tribününü Samsunspor'a küstürmeye kimsenin hakı yok. Bu gruptan da bana gelen şikayetler var örneğin diyorlar ki; bakın bizim kale arkasında 3 tane kamera var bizi izliyor diğer taraflarda ise bir tane. Bu da demek oluyor ki birileri Şirinler tribününe kasıtlı baskı yaratmak amacında. Samsun halkı kim olursa olsun hangi mevki ya da makamda olursa olsun haksızlığa tahammül etmez ve gereken cevabı verir. Samsun şehri şerefli onurlu insanların şehridir bu böyle olmasaydı zaten 35'e yakın ilin insanı Samsun'da yaşamazdı.. Saygılarımla
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR