Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Seçmiş ve seçilmiş beyler

Siz suç işleyip şike yapan insanlar için, hapis cezasının indirilmesi veya kaldırılması yolunda eylemde bulunarak imza verip, kendi stadınızda haksız yere ceza alan taraftarlarınız için hiçbir eylemde bulunmuyorsanız ... bence bu durumda susmak, tüm olanlara karşı susmak, isyan etmemek, içine atmak ve öylece kabullenmek... kusura bakmayın seçen ve seçilmiş beyler !!!
Zaman, bir masal kahramanının gelip taraftar yönetim arasında ki anlaşmazlılığı veya küskünlüğü çözmesini bekleme zamanı değil .... bu çözümün ilk adımlarını, kulüp başkanı sayın Kazım YILMAZ veya onun görevlendireceği bir yönetici atanarak sebep- sonuç ikiliminin neticelerine göre hastalıklı tarafın iyileştirilme yoluna gidilmesi gerekir .
 Ben bir taraftar olarak tüm Türkiye'deki  futbol severler gibi, ARKADAŞLARININ HAKSIZLIĞININ GİDERİLMESİ İÇİN DURUŞLARINI DEĞİŞTİRMEYEN VE DEĞİŞTİRMEYECEK OLAN ŞİRİNLERİ destekliyor … '' bu takımın ne seçenlerin nede seçilenlerin, bu takımın taraftarın yalnızca taraftarın olduğuna '' inananlardanım.
 Kadrolar elimize geldiğinde, 90 dakika boyunca korku yaşayacağımızı anlamış gibiydik. Israrla Kemal den sağ bek yaratmakla başlayan sorunumuz sol bekte ki Ergün'ün 5. haftaya gelmesine rağmen hala kendini toplayamamışlığı ve birde,  29. dakika da daha önceden kaçan bir penaltı sonrası, kazanılan penaltıyı,  tüm sorumluluğu üstüne alarak kullanması ve yan direğe nişanlaması bu oyuncunun performansını bir kat daha düşürdü ve 90 dakika oyunda kalması da  bizi de düşündürdü. Stoperlerimiz  Bahia ve Akaki  nin uyumsuzluğu ile yaşanan defansip boşluklar, Fink'in bu hafta formsuz ve isteksiz oluşu, ortanın solundaki Bülent'in 60. Dakika ya kadar olan kısımda sol tarafı kullanamaması, takımın bu maçta beyin görevini  üstlenen  Mustafa SARP'ın orta alanda tek kalması ve bu yükü kaldıramaması, Dominguez'in 24. Dakika da penaltıyı kaçırdıktan sonra 77. Dakikaya kadar oyundan kopması  Bance ve Ekingho'nun ise ortadan top gelmeyince 3. Bölgeye gelerek buradan top çıkarma çabaları …Acaba oyuna başlarken… ideal  11 'i  kuramıyor muyuz ? yoksa oynanan  sistemde mi bir arıza var!!!  sorularını aklımıza getirdi. Ama 4 hafta ve 2 hazırlık maçını izledikten sonra gözlemlediğim kadar ile: Dominguez gibi kaliteli bir topçudan faydalanmak için, onu forvetin arkasında serbest mi oynatsak acaba diye düşünüyorum. .. . En iyi oyuncusundan da Simpson dan yoksun sahaya çıkan  Manisa spor zaten kontratağı çok iyi yapan bir takım görüntüsü veriyordu daha önceki maçlarda. Bizde sistem gereği 4 lü savunmamızı 2. Bölgede kurduğumuz için onların ekmeğine yağ sürmüş gibi oldu. 7 numaralı Yiğit ile 10 numaralı İsaac , devamlı savunmamızın arkasına sarkarak kalecimiz Ertuğrul ile adeta arkadaş oldular. Bu  iki oyuncunun savunmamıza yaptığı preslerle takımımıza oyun kurdurmamaları,  stoperlerimiz ve Fink'i çok bunalttı. Bir penaltı kaçabilir ama ikinci penaltının da direkten dönmesi, kötü olan oyun anlayışımızın dışında şansında bizden yana olmadığını gösterdi.
 Allah'tan milli maç nedeniyle bir hafta boşluk var bu ara bize ilaç gibi gelebilir ya iyi tedavi oluruz ya da, aradan sonra ki iki haftalık deplasman maratonu sonucu, takım içinde hatta takım dışında yönetimde bile sıkıntılı günler yaşanmaya başlar. Bu hafta 61. Dakika da stadı terk eden Şirinlerle birlikte, daha sonra bütün taraftar stadı terk etmeye başlar. Bizden söylemesi...
    

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR