Tallo’dan Hayat Öpücüğü

Sportoto 1.ligde Yılport Samsunspor sahasında düşme hattında yer alan İzmir Temsilcisi Altınordu ile karşı karşıya geldi.. Mücadelede Yasin Öztekin Teknik heyet tarafından kadroya alınmazken, Osman Çelik ve Cihan Karaman kart cezalısı olmaları nedeniyle bu maçta forma giyemediler.. Rotasyonlu bir ilk 11 ile sahaya çıkan Samsunspor’da genç oyuncuların Altınordu’ya karşı maçın ilk yarısında mücadeleleri üst düzeydeydi. Yılport Samsunspor’un ataklarını sıklaştırdığı, Tomane ve Fofana ile girdiği net gol pozisyonlarını değerlendirememesi bir kez daha acı son mu geliyor dedirtti ve 31. Dakikada Samsunspor savunmasının duraksadığı ve top takibinin yapılmadığı dakikadalarda Altınordu golü buldu. Bu golden sadece 30 sanayi sonra Fofana ile beraberlik saysıını yakaladık ve Samsunspor soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Samsunspor galibiyet sayısı için rakibini kendi kalesine mahkum etti. Ancak maçın hakemi bu sezon Samsunspor’un maçlarını yöneten diğer hakemler gibi tüm taktir haklarını rakipten yana kullandı..


Öyleki Samsunspor’un En centilmen futbolcusu Savicevic bile maçın hakemine verdiği kararlar sonrası adeta isyan etti.. Yılport Samsunspor dört haftadır süren galibiyet hasretine Altınordu karşısında son verdi.. 90+3 de Savicevic’in ortasında Tallo Samsunspor’luların tüm duygularına adeta tercüman oldu ve güzel bir kafa vuruşuyla takımını 2-1 öne geçirdi.. Yılport Samsunspor’da haftalardır süren kötü gidiş, Tallo’nun son dakika golüyle sona erdi ve Tallo’nun attığı bu gol Samsunspor’a hayat vermiş oldu. Ankaragücü maçında ayakları yere daha sağlam basan bir Samsunspor izleyeceğiz.. Her zaman olduğu gibi rakibin durumu bizi uzaktan yakından ilgilendirmiyor..


Artık tüm maçlarımızı kazanarak ligin sonunda nerede olacağımızı kendimiz belirleyeceğiz.. Futbol süprizlerle dolu ve Samsunspor son ana kadar mücadele etmek zorundadır ben bunu bilir bunu konuşurum.. Takımlarını son ana kadar destekleyen ve bu kritik süreçte stadyumda yerini alan yüce Samsunspor taraftarlarına da şükranlarımı sunuyorum..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR