Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

SİYASİ PARTİLER

MHP, Türkiye Cumhuriyeti'nin iradesinde, Türk milletiyetçiliğine dayalı olmasında, önemli davanın varlığında, büyümesi ve kurumsallaşmasında en büyük etkenlerden birisi.

Türk milliyetçisi MHP, Atatürk'ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni her türlü tehditlere karşı korumakta, ülkenin birlik ve beraberliği için elinden gelen çabayı göstermekte ve ülkenin zor günlerinde sorumluluk almaktadır.

Türk milliyetçiliği demokrasi ile sevgi boyutu arasında bir ilişki vardır, milletini sevmekten geçen bu sevgi, milletin değerlerine ve öz kültürüne karşı saygıyı da pekiştirir. 

Türk milliyetçiliği aynı gemide gitmek isteyen herkes için vazgeçişmez bir bütünün adıdır. Demokrasilerde bütüne sahip çıkılması, korunması ve devam edilmesi çok önemlidir. Biz de böyle yaşamak durumundayız. MHP, ülkemizdeki her türlü bölücülere karşı çıkmakta ve ülkenin bekası için tarihi görevini başarıyla yapmaktadır.

Cumhuriyet yönetiminin bulunduğu coğrafyalarda kadın-erkek ayrımcılığı yapılmadı ve insan haklarına saygı duyuldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize emanet ettiği vatanı gelecek nesillere güçlü bir şekilde bırakabilmeliyiz.

MHP, özünde "önce vatan" demekte ve insanlar MHP'ye her geçen bgün daha fazla ilgi duymakta ve MHP ülkeyi yönetmek için halkın desteğinini istemektedir.

MHP; ekonomik, sosyal, kültürel, tarım, hayvancılık, toprağın işlenmesi, arazilerin sulanması, üretimin artırılması, tarım teşviklerinin devam etmesi, sanayi ürünlerinin kaliteli olması, ihracatın artması, gübrelerin ucuza verilmesi gibi konularda politikalar sahibidir.

Sayın Devlet Bahçeli, Fetöcülerin ülkeye yaptıkları ihanetleri görmezlikten gelenlerin kamuya ve siyasete girmek isteyenlerine dikkat edilmesini ve soruşturmalarının eksiksiz yapılmasına dikkat çekmektedir. Bunlara karşı mücadele mutlaka etkin olmalıdır. Olursa eğer ülkemizin geleceği daha aydınlık olur.

Rahmetli Alpaslan Türkeş'in davasında yanında bulunan rahmetli akrabam Selahattin Şahinkaya gibi dava insanlarını rahmetle anıyorum ve onlar için dua ediyorum. Terörle mücadelede şehit olan askerimize polislerimize de Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR