Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ATEŞ BACAYI SARDI 

Fransa,Belçika,Almanya, Hollanda,Yunanistan, PKK teröristlerine KUCAK AÇAN batılı devletler. Bir dönem İRAK, SURİYE de aynı tezgahın içinde idiler. Sonuçları ortada.

ALLAH ın bir ve beraber olma emrine rağmen, KAFİRLERİN telkin ve teşvikleri ile teröre bulaşanların, Memleketlerinin hali ortada. ÖLDÜRÜLEN MİLYONLARCA insan, YAKIP, YIKILAN KÖY,KASABA VE ŞEHİRLER. HARABE HALİNE GELMİŞ ŞEHİRLER. Ülkemize sığınan 4 milyona yakın mülteci, Akdenizde KAÇAK YOLLARLA Avrupaya gitmek çabasında binlerce KAÇAK GÖÇMEN ve DENİZLERDE BOĞULAN BİNLERCE İNSAN. 

MEDENİYET DİYE YUTTURULAN BATI ve başını çeken AMERİKA ne yapmak istiyor. Yaptıkları şeylerin NE İNSANLIKLA, NE DİNLE İZAHI YOK… İSLAMİYET dünyaya huzur ve Adalet getirirken, Batının KAN ve GÖZYAŞI götürme hakikatı ile yüzleşen insanlık, bu günlerde ATEŞİN KENDİLERİNE DÖNDÜĞÜNÜ GÖRÜYOR. Fransa; Yıllardır ERMENİ TERÖRÜNE, DHKP-C ye YATAKLIK  YAPMAK ve BESLEMEKLE görüldü, Suriye hududumuzda PKK nın mevzilendiği BETON ARME SIĞINAK ve TERÖRİST BARINMA YERLERİNİN Fransız LA FARGE BETON İMALAT fabrikalarından temini hakikatı karşısında İHANETİN ADRESİNİ GÖSTERMESİ BAKIMINDAN ÖNEMLİDİR.

Fransa daki ERMENİ MEZARLIĞINDA yatırılan YILMAZ GÜNEY in bu mzarlıktaki mevcudiyeti Türkiye de oynanan oyunun kökenini göstermesi bakımından en açık adrestir. ABDULLAH ÖCALAN in ARTİN olan asıl ismi ile, bu gün ülkemiz siyasetinde yer almış AHMET TÜRK, KEMAL KILIÇDAROĞLU (Karaduman)ve CHP ve HDP içindeki KİRİPTOLARIN  varlığı bu büyük oyunun boyutunu göstermektedir. 

Sayın REİSİMİZ R.TAYYİP ERDOĞANIN dediği gibi. KADERİN ÜSTÜNDE de BİR KADER VAR. Osmanlı yı yıkan Avrupa,2 Dünya Harbi ile, Milyonlarca insanının ölümüne, Şehirlerin yakılıp; yıkılmasına yol açtı ise. Şehit edilen milyonlarca Müslümanın kefareti ni misliyle CEZA OLARAK yaşamıştır. Şimdi de TÖRERE KUCAK AÇMA ve BESLEME yönündeki KEFARETİNİ, Fransa da başlayıp AVRUPAYI tehdit etmekte olan  SARI YELEKLİLER TAŞKINLIĞININ ŞEHİRLERİN FELAKETİ OLARAK ORTAYA ÇIKTIĞIDIR. 

Bir ata sözümüz var. ALMA MAZLUMUN AHINI, ÇIKAR AHESTE AHESTE. Deyimi gibi, Terör barındırıcı durumundaki bu ülkelere bu ateşin BULAŞTIĞININ görülerek, Sayın Başkanımızın yıllardır, kürsülerden yaptığı İKAZ IN  ne doğru ve İSABETLİ olduğu gerçeğini ortaya koyduğudur. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR