Şimdi birlik ve beraberlik zamanı

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Yılport Samsunspor'un son haftalarda uğramış olduğu başarısızlık, taraftarlar arasında tedirginlik yarattı. Şimdi herkes birbirine soruyor "Biz nereye gidiyoruz?" diye.

Takımımızın hala bir teknik direktör sorununu çözememiş olması da camiada huzursuzluk yaratıyor.
Bu kötü günleri ve kötü gidişi çabuk atlatmanın tek çaresi birbirimize olan güvenimizi ve beraberliğimizi kaybetmemek.

11 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkmamız, aynı yıl tekrar geldiğimiz yere geri dönmek... Doğrusunu söylemek gerekirse Samsun'u da beni de yaralar. Şimdi Samsun olarak, taraftarlar olarak birbirimize kenetlenme zamanı.

Sevdamız Samsunspor'a tam destek vererek bu kötü günleri çabuk atlatmak zorundayız. Tabii vakit daha çok geçmeden kötü gidişe ve çöküşe taraftarlar olarak "Dur!" demeliyiz.

Takımımızın göz göre göre küme düşmesini seyredemeyiz, etmemeliyiz de... Biz büyük bir camiayız. Bu düşülen durumu çabuk atlatarak takımımızı şahlandırmamız gerekiyor.

Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım ve taraftarlar arasında çekişmelere ve söz düellolarına son vermemiz gerekiyor.

Her şey geçmiş değil. Umutlar sönmedi. Daha da çok geç kalmadan takımımızı düşmüş olduğu bu bataklıktan çekip çıkarmamız gerekiyor. Haydi Samsun. Haydi taraftarlar. Ayağa kalkın.

Bu hafta sonu deplasmanda pazar günü saat 13:30'da Rizespor'u yenmemiz bu kadar da zor şey değil. Yeneriz ve alınacak 3 puanla da Yılport Samsunspor'u şahlandırmış oluruz.
Ben takımıza güveniyorum. Sizler de güvenin Samsun.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR