Sevinelimmi, Üzülelimmi?


Maça değinmeden önce cefakar taraftarlarımızdan başlamak istiyorum yazmaya. Balıkesir'e akın eden yaklaşık bin taraftarımız takımlarna olan vefalarını her zaman olduğu gibi gözler önüne serdiler. Cumhuriyet Meydanında toplanan binlerce insan ise gözümüzde yeniden canlandırdı o eski günleri... Taraftarın takıma olan bağlılığındanmı olsa ne son haftalardaki deplasman maçlarına takımımız gerçekten iyi başlıyor. Peki sonunu getirebiliyorlarmı?


Tabikide getiremiyorlar...! Tam penaltı olmuş rakip 10 kişi diyoruz. Gol'de geliyor. Ancak ikinci yarı ne oluysa soyunma odasında takım havaya gerişmiş 90 dakika bitmeden 3 puan cepte keklik vaziyetinde ikinci yarıya başladılar. Buradan Soner Şahin'e seslenmek istiyorum.. Kardeşim o nasıl bir performanstı ya... Bizim bildiğimiz Soner takımı 3 puan kazandığında sevinçten ağlayan, Gol attığımızda atan futbolcuda, Taraftarlardan bile fazla sevinen Soner Şahin'di... Peki şimdi nerede o eski Soner?


Lalavela'nın ilk yarıda attığı şuttan başka kalemize fazla gelemeyen Balıkesirspor'un iki golünüde malesef Soner Şahin hatalı yedi. Tamam sakattı hatta sakatlığı devam ediyordur. Birşey dedğimiz yok. Ama arkadaş el insaf ve ligdeki en önemli maçında adamı sakat sakat oynatmayacaksın Kalpar.. Sahada bir devre zor mücadelede eden Musa Aydın'ın 75-80'e kadar oyunda tutmayacaksın Kalpar. Biraz aç gözlerini aç...! Bu takım bu sene süper lige çıkacak diye binlerce kişi deplasman yapıyor, Kalanlarıysa evinde değil Meydanlarda takımının maçını izliyor. Ruhlarımız yeter diyorlar... Bay geçeceğimiz bu hafta sonunda takımımız umarım gereken desleri alır ve Bucaspor maçında zafer bizim olur... Taraftarının Vefasını En Güzel Şekilde Sergilediği Bir Takımın, Neferi Olmaktan Gurur Duyan Herkese İyi Günler...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR