Şehrin heyecanı yok oldu

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren kırmızı-şimşekler ne yazıktır ki galibiyet yüzü göremedi.

Ligin 11. haftasına 2 puan ile giren Yılport Samsunspor'un bir türlü istenilen oyunu ortaya koyamaması ve rakipler üzerinde tesirli futbol oynayamaması şehir olarak taraftar heyecanını yok etti.

Böylece ligin dibine demir atan Atatürk formalı ve armalı Yılport Samsunspor'un taraftarlarını sevindirme açısından ortaya koyduğu bir futbol yok ne yazık ki...

Sizlere soruyorum futbolcular; bu cefakar ve fedakar taraftarların bu şehirdekşi heyecanını nasıl yok ettiniz? Onların gururunu kırdınız. 11 yıl hasretten sonra çıktığımız Süper Lig'in tadını yaşatamadınız. Sanki geldiğiniz gibi geri döneceksiniz gibi. Ne bir pas yapma, ne pozisyona girme ne de gol atma girişimi var... Sahi siz sahada ne iş yapıyorsunuz, bunu taraftarlara anlatır mısınız?

Neredeyse ligin ilk devresi sona erecek ama sizin futbol oynamaya mecaliniz kalmamış. Taraftarı heyecanlandıracak bir coşkunuz kalmamış. Siz bu koca şehrin heyecanını bitirdiniz. Bu taraftara Süper Lig'in tadını yaşatamadınız.

Bana göre bu takımın büyük bir değişime ihtiyacı var. Cumartesi günü saat 16:00'da Hatayspor'u konuk ediyoruz. Bu maçta bir beraberlik veya galibiyet bekliyoruz sizden.

Hatay'ı yenerek şehre yeniden heyecan kazandırmaya var mısınız? Düşünün bu takım dört büyüklerden sonra en çok kombine ve loca satan takımdır. Koşun, savaşın, gol atın takımı şahlandırın ve taraftarı mutlu edin.

Size yakışan budur!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR