ŞARK KÖŞESİ

 

 

SAMSUN VALİLİĞİNE;

Bundan bir ay önce, köşe yazımda Bafra caddesi, 30 ağustos kavşağında, bir ay içinde otomobil çarpmaları sonucu refüjdeki üç adet aydınlatma direği hasarlanma sonucu yerinden sökülüp, iki aya yakın bir zamandır her nedense bir günde dikilecek olan bu direklerin halen dikilmediğini yazmıştım. Bu güzergahta bu direkler yok iken önceki  Vali’miz sayın Hüseyin Aksoy’a bu sütunlardan ” açık mektup” olarak duyurmuş, on beş gün sonra aldığım cevabî mektubunda, konuyu Belediye, Yedaş ve Emniyete intikal ettirip aldığı cevapları bana bir üst yazı ile bildirmesinin ardından on gün sonra bu caddeye aydınlatma direkleri dikilmeye başlanmış ve kısa zamanda bitirilmişti.Kendilerine tekrar teşekkürler.

50 yıllık gazeteci olarak bir ay önceki açık mektubumuza, Valimiz sayın İbrahim Şahin halen bir yanıt vermemiştir. Durum kendilerine intikal ettirilmemiş diye düşünmek istiyorum. Zira kendileri nezaketli bir şahsiyettir. Bu karanlık ve bariyerleri yetersiz kavşakta, daha başka kaza ve yaralanma olmaması için YEDAŞ’ın da duyarlı olacağını umuyoruz.

Aynı kavşakta raylı sisteme bakan hat’ta 20 m. İçinde, Betonarme, tel çit ve alüminyum bariyer çok çirkin bir üçlü oluşturmaktadır. Güzel bir Cevap ve güzel bir icraat bekliyoruz. Kalın sağlıcakla..

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Faik Dündar Arşivi
SON YAZILAR