Şanssızlık ve beceriksizlik

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Samsunspor, tıpkı kendisi gibi üç puanla tanışamayan Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi...

Maça hızlı başlayan Kırmızı Şimşekler, iki net gol pozisyonundan yararlanamadı ve kalesine gelen ilk top da golle sonuçlandı. Takım olarak halen daha birbirine alışmayan futbol futbolcuların sahada yer alması, uyum sorunun beş hafta geçmesine rağmen hala çözülmemesi Antalya karşısında Samsunspor’un soyunma odasına 2-0 geride götürdü..

Skor avantajını eline alan rakip maçın ikinci yarısında oyuncu rol aldı ve Samsunspor'a gol izni vermedi. İlk yarıya oranla ikinci yarıda daha az gol pozisyonuna giren kırmızı beyazlılar girdiği gol pozisyonlarını da cömertçe harcadı ve sahadan yine mağlup ayrıldı..

Ben buradan teknik direktör Hüseyin Hoca'mıza seslenmek istiyorum. Sezon başından bu yana bu takımla beraber olan iki kamp dönemi geçiren başarılı teknik direktörümüzün geride kalan beş haftada halen daha sistemini kuramaması Samsunspor’a kayıplar yaşatıyor Bu güne kadar her deplasmanda yanında olan büyük Samsunspor taraftarı bu oyunu ve sonuçları hak etmiyor..

Antalya deplasmanında 90 dakika boyunca sadece ve sadece takımına destek olan taraftarlarımıza Samsunspor camiası adına teşekkür ediyorum. Şu ana dek oynanan maçlarda gördük ki Samsunspor’un devre arasına kadar hem kalecilerden hem de savunma hattından canı çok yanacak..

Bu takıma acil sihirli bir dokunuş yapılması lazım. Aksi taktirde ligin ilk yarısına kadar şansızlık ve beceriksizliğimizle puan kaybetmeye devam edeceğiz..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR