SAMSUNSPOR İKİNCİ YARIYA 3 PUANLA BAŞLADI

Kırmızı Şimşekler şampiyonluk parolasıyla çıktığı bu yolda sezonun ikinci yarısının ilk maçında evinde Altay ile karşı karşıya geldi..
Rakibin her ne kadar transfer yasaı olsa da mevcut kadroda iki futbolcuların üstdüzey performansı İzmir ekibini dikkate alınması gereken bir rakip olarak ön plana attı..
Maça hızlı başlayan Samsunspor  24. Dakikada Alim Öztürk’ün golüyle 1-0 öne geçti…
Mücadelenin ikinci arasında ise Samsunspor skoru ikiye çıkartmak ve rakibi karşısında rahatlamak için siyah beyazı ekibi kendi kalesine mahkûm etti…
Yoğun Samsunspor baskısı sonucunda Altay savunması inanılmaz bir hataya imza atarak  Fofana’nın topu filelerle buluşmasını adeta yardımcı oldu..
2-0’lık skorun ardından Samsunspor hiç beklemediği bir anda Salih Sarıkaya’nın golü de bir anda skor 2-1’e geldi..
Bu gol den sonra Altay karesini birbirinden net pozisyonlar yakalayan şimşekler bu gol pozisyonları değerlendiremedi..
Özellikle iç saha maçlarında Samsunspor rakip kalede birden fazla gol pozisyonuna girmesine rağmen son vuruşlarda etkisiz kalması dikkatlerden kaçmıyor..

Sonuç itibari ile ikinci yarının ilk maçında sahamızda kazanmak gerçekten önemliydi.. Ancak önümüzdeki hafta oynayacağımız Eyüp deplasmana belki de ligin en kritik karşılaşması olacak..
Takibimiz her ne kadar skor üretme anlamında zorluk yaşasa da sahadan istediğini alan ve liderlik koltuğunda oturan bir rakip..
Bunun bilincinde olarak Eyüpspor deplasmanına çok iyi bir şekilde konsantre olup bu maçtan puan veya puanlat çıkarmalıyız..
Ara transfer döneminin şu ana kadarki en sessiz takımları arasında yer alan Samsunspor’un bu hafta içerisinde hareketli saatler yaşayacağını söylemek istiyorum ..

Teknik eğitimimize yönetimimiz transfer konusunda artık son aşamaya gelmiş bulunmakta ..Bu nedenle taraftarlarımızı biraz daha sabırlı olmaya ve açıklanacak transfer haberlerinden sonra Samsunspor’a daha çok destek olmaya davet ediyorum.. Eyüpspor maçı öncesi yaşanan en son görüşmeleri bir sonraki köşe yazımda siz değerli okullarında paylaşacağım HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR