SAMSUNSPOR'DA SİVAS HAREKATI

Süper Lig'e terfi eden Yılport Samsunspor, bu hafta sonu pazar günü zorlu Sivas deplasmanında Sivasspor ile anlamlı bir müsabakaya çıkıyor. 11 yıl önce Sivas ile Süper Lig'e veda eden Samsunspor, için bu maç çok önemli ve anlamlı.
Pazar günü deplasmana gidecek olan taraftarlarımız, Sivas'a tren ile gitmeyi planlamışlar. Onun için Pazar günkü Sivas trenine bilet bulmak mümkün değil.
Tren komple Samsunspor taraftarların ait. Pazar sabahı Samsun'dan kalkacak olan tren saat 16:30'da Sivas'ta olacak. Bu maça gösterilen ilgi bu yönden çok büyük. Yine de maçın centilmenlik havası içinde geçmesini ve geçmişin unutulmasını istiyorum.
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, hafta içi yaptığı basın toplantısında, maçın öneminden bahsetmesine rağmen, Sivas maçının dışında diğer maçlarında zorlu geçeceğini söyledi. Bundan anlaşıldığına göre Süper Lig'in zorlu geçeceğini işaret etmiş oldu.
Hafta içerisinde Dengespor olarak yapılan antrenmanları yerinde izleyip, etüt ederek sizlere doğru haber aktarmanın gayreti içerisindeyiz.
1. haftada Sivasspor ile başlayan Süper Lig'de Samsunspor'u ikinci hafta kendi evinde zorlu Fenerbahçe maçı bekliyor.
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Avrupa kupalarına gideceğinin sözünü vererek, bu sene Yılport Samsunspor'un ilk 10'un içinde olacağını ifade etti. Onun için transferlerde durmak yok. "Futbolcu alımımız devam edecek" diyen Başkan Yıldırım, Süper Lig'de iddialı olacaklarını ifade etti.
Taraftarlarımız da kombinelerini alarak takıma destek olacaklar. Yılport Samsunspor taraftarları, maçların başlaması ile memnuniyetlerini ifade ederek, deplasmanda ve içerde takımlarını yalnız bırakmayacaklarını, sürekli destek vererek başarılı olacaklarını tahmin ediyorum.
Sivas deplasmanından alınacak puan veya puanlar ile akabinde yapılacak acil transferlerle gücüne güç katacak Yılport Samsunspor, 2023-2024 sezonunda Süper Lig'de iyi şeyler yaparak dikkatleri üzerine toplayacağını tahmin ediyorum.
Atatürklü arması ve formasıyla Süper Lig'de başarılara imza atacak olan takımımıza, Süper Lig'de başarılar dilerim.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR