SAMSUNSPORDA BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Spor Toto 1. Ligi birinci olarak tamamlayan Yılport Samsunspor da transferde şu ana kadar herhangi bir imza atılmadı . Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ve yardımcısı Avrupa’yı karış karış araştırarak futbolcu avına çıktılar. Bir çok futbolcuyu da mercek altına aldılar . Samsunspor teknik direktörü bugüne kadar yaptığı çalışmaların notunu alıp Başkan Yüksel Yıldırım’a rapor halinde sunarak ailesiyle birlikte Bodrum’da tatile çıktı.
22 Haziran 2023 tarihinde Samsun Nuri Asan Tesisleri’nde toplanacak olan Yılport Samsunspor daha sonra kampın ilk etabı olan Erzurum’da birinci kamp dönemine başlayacaklar. Sam sporda kalacak ve gidecek olan futbolcular yavaş yavaş netleşmeye başladı . Başkan Yıldırım Süper Lig için ince eleyip sık dokuyarak takıma faydalı futbolcuları kazandırmayı amaçladıklarını ifade ederek sokağa atılacak parasının olmadığını söyledi.
22 Haziran’dan sonra takımda yapılacak transferlerle kadro netleşecek.İkinci etap kamp ise Bolu’nun Gerede ilçesinde devam edecek ve lige hazır hale gelecek . Süper Lig’deki diğer takımlar da sessizliğini sürdürüyorlar. Yılport Samsunspor Fenerbahçe’den ayrılan Mert Hakan Yandaş’ı kiralık olarak düşünüyor. Giresunspor’un küme düşmesi sonucu takımda yıldız futbolculardan Borja Sainz teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun gündeminde olmaya devam ediyor .
Şimdilik Yılport Samsunspor’da bekleyiş devam ediyor. Hareketli günler 22 Haziran’da başlayacak gibi görünüyor. Taraftarlar şu anda endişeli bekleyişlerine devam ediyorlar . Yılport Samsunspor da her şeyin güzel olacağına inananların başında geliyorum .
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR