SAMSUNSPOR YENİ SEZONA HAZIR

Yeni sezona Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile başlayacak olan Yılport Samsunspor özellikle forvet mevkisine yapılması planlanan iki transferde hata yapmak istemiyor.

Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın yaptığı açıklamalardan net bir şekilde anladık ki Samsunspor’un yeni sezona geçmişten ders alarak aynı hataları yapmayarak hazırlandığı bu doğrultuda hedefe ilerlediğini söyleyebilirim..

Bu ligi iyi bilen ve son 4 sezonda tam 3 kez TFF 1.liginde şampiyonluk sevinci yaşayan tecrübeli Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın takımın başına getirilmesi bence dört dörtlük bir başarıdır.

Bu başarının devamı hem transferlerde hem kamp döneminde hem de sezonun içerisinde devam edeceğini umut ediyorum.. Her geçen zaman Samsunspor’un lehine işliyor.. 

İnanmak başarmanın yarısıdır.. Ben geçen sezonda daha fazla inanıyorum bu sezon şampiyonluğa ulaşacağımıza..

Artık Samsunspor yere daha sağlam basan, kendinden emin ve her ne şartta olursa olsun mücadeleyi bırakmayan bir takım hüviyetine kavuşacak..

Yapılan kongrenin Samsunspor’a hayırlı olmasını diliyorum.. İşte Samsunspor’un yeni yönetimindeki görev dağılımı şöyle; “Samsunspor Kulübü Derneği Başkanı Yüksel Yıldırım, Başkan Yardımcıları Savaş Boyar ve Vennas Akyol Haznedar, Genel Sekreter Onur Bıyıklı, Sivil Toplum Kuruluşları Sorumlusu Kaya Aşçı, Hukuk İşleri Sorumlusu Zafer Erdoğan, Halkla İlişkiler Melis Kalkavan Erdoğan, Eğitim ve Sosyal Projeler Sorumlusu Arzu Uslu, Ticari İlişkiler Sorumluları Ali Asal ve Rıfat Yılmaz, Sportif Faaliyetler ve Branşlar Sorumlusu Murat Alanyurt, Mali İşler Sorumlusu Fuat Katırcı ve Basın Sözcüsü Ender Gür.”

2021-2022 sezonunda TFF 1.lig belki de tarihinin en çekişmeli anlarına sahne olacak.. Ancak Samsunspor’un yeni sezonda şampiyonluğa olan inancı ve kendine güvenci tam..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR