SAMSUNSPOR ŞAMPİYO..

Lider Samsunspor sahasında küme düşme mücadelesi veren Altınordu ile karşı karşıya geldi…
Şimşeklerde cezalı olan Zeki Yavru, Milli takımda bulunan Laura ile Emre, sakatlığı devam eden Barış Alıcı bu maçta forma giyemedi..
Kırmızı beyazlı taraftarlar karşılaşmanın cuma akşamı oynanmasına rağmen yaklaşık 20 bin kişilik sayıyı ulaşarak takımlarına destek oldular..
Karşılaşmanın ilk devresi nde Samsunspor her ne kadar istekli ve arzulu olsa da rakibin alan savunmasını iyi yapması Şimşeklerin tehlikeli pozisyonlara girmesini zorlaştırdı…
Özellikle ilk devrenin son bölümlerinde oyunu tek kaleye döndüren Samsunspor bir türlü rakip savunma kilidini açamadı ve maçın ilk yarısı  0-0 berabere tamamlandı..
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Samsunspor taraftarı desteğini de arkasına alarak İzmir temsilcisi karşısında baskın bir oyun tarzı ile ataklarını sıklaştırdı.
Samsunspor üstüste geliştirici atakta rakip kalede her geçen dakika daha etkili olmaya başladı..
Yoğun baskısının sonucu karşısında Samsunspor  68 de Douglas Tanqea’nın penaltı golüyle Altınordu karşısında 1-0 öne geçti..
Gol den sonra rakip kalede peşpeşe kontrataktara giren şimşekler son vuruşlarda istediğini yapamadı…
Kırmızı beyazlılar maçın 89 dakikasın Soner Aydoğdu’nun akıl dolu golüyle skoru 2-0 getirdi ve karşılaşmayı tescil eden golü attı..
Artık Samsunspor şampiyona bir adım daha yakın… büyük Samsunspor taraftarlarına bu galibiyet armağan olsun… 
Ufukta şampiyonluk kupasının yarısı görüldü … hafta içi oynayacağımız Boluspor karşılaşmasını en iyi şekilde hazırlanarak galibiyet serimizye devam ettirmeliyiz.. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR