SAMSUNSPOR İNANDI BİR KERE

Samsunspor 30 bin taraftarının önünde Pendikspor’u konuk etti. Kırmızı Şimşekler maça lider gibi başladı ve 2. dakikada Tanque’nin golüyle öne geçti.

Bu golün ardından Samsunspor’u tecrübeli savunma oyuncusu Alim Öztürk'ün bir anlık refleksle yaptığı pas hatasının ardından Pendiksporlu futbolcuyu çekmesi pahalıya mal oldu.. Maçın hakemi Suat Arslanboğa  tereddütsüz bir şekilde Alim Öztürk’e son adam olduğu için kırmızı kartını gösterdi.. 

Deyim yerindeyse 90 dakika boyunca sahada on kişi kalan Samsunspor Douglas Tanque’nin fırsatçılığı ile skoru 2-0 getirdi. Ancak maçın hakemi Suat Arslanboğa yine yerinde durmadı. Fofana’nın rakibine ceza sahası dışında yaptığı faul pozisyonunda VAR'a gitmeden penaltı noktasını gösterdi. Skor hakemin yoğun çabasının ardından 2-1’e geldi...

Maçın ikinci yarısında ise Samsunspor ilk 15 dakikalık bölümde kendi yarı sahasına gömüldü. Bir kişi eksik kaldığı rakibi karşısında ikinci devrinin başında yarı sahayı geçmekte zorlanan Kırmızı Şimşekler kalesinde ikinci golü gördü.. Golden sonra teknik direktör Hüseyin Eroğlu‘nu yaptığı hamleler Samsunspor’u ileri uca taşıdı…

Geldiği günden bugüne takıma ağabeylik yapan ve sanki yıllardır Samsunspor’da forma giyen Zeki Yavru, kalbinin sesini dinleyerek serbest vuruşta topun başına geçti ve 19 Mayıs Stadyumu'nu ayağa kaldıran bir gole imza attı... Bu golle adeta rakibine şampiyonluğa ne kadar inandığını gösteren Samsunspor, sonrasında Yusuf Abdioğlu ile skoru 4-2'ye getirdi.

Kırmızı Şimşekler 90 dakika boyunca bir kişi eksik kaldığı ve skor avantajını kaybettiği Pendikspor karşısında sahadan müthiş bir galibiyetle ayrılarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı...

Her şeyiyle gerçekten takdire değer bir geceye sahne olan Samsunspor-Pendikspor karşılaşmasından galip ayrılmak son derece önemliydi. Artık yolun sonu yavaş yavaş görünüyor. Bundan sonraki maçlarda kaybetmek üzere mücadelemize devam etmeliyiz.

Rakiplerimizi maçlarına bakmaksızın kendi karşılaşmalarımızda alacağımız puan ya da puanlarla ligin bitimine haftalar kala şampiyonluğumuzu ilan edeceğimize yürekten inanıyorum.

As bayrakları büyük Samsunspor taraftarı!

Yıllardır beklenen o gün artık çok yakın...

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR