SAMSUNSPOR İLK YARIYI MUTLU BİTİRMEK İSTİYOR

TFF 1.Lig’de mücadele veren Kırmızı Şimşekler iki hafta üst üstüne hakem faciasına kurban gittiğinden dolayı  kaybettiği puanların telafisini  arıyor. Başarılı teknik direktör Fuat Çapa geldiğinden bugüne kadar oyun disiplinini en üst seviyede tutmaya çalışıyor .Bu hafta sonu Pazar günü saat 16:00 da kendi evinde Tuzlasporu konuk edecek Kırmızı Şimşekler bu maçı kazanarak  ilk yarıyı mutlu bitirmek istiyorlar.
İkinci yarı hazırlıklarını kamp yaparak hazırlanacak olan Yılport Samsunspor teknik direktör Fuat Çapanın talimatı doğrultusunda yapılacak nokta transferlerle güçlendirmeyi düşünüyor.Aldığım bilgiye göre Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım’ın transfer ve transferle gerçekleştirmek için Belçikaya hareket etti. Yapılacak nokta transferlerle ve gönderilecek oyuncuları ikinci yarıda çok daha başka bir Samsunspor bekliyorum.
Bu hafta sonu oynanacak Tuzlaspor maçına da taraftarlarımızın ilgi ve alaka göstermesini istiyorum .Yeni 19 Mayıs Stadını zımazık doldurmamız şart.Iki haftadır kaybettiğimiz puanları bir nebze telafi etmek adına Tuzlaspor müsabakasından alacağımız 3 puanla puanımızı 29 çıkaralım ve üst sıralarda yer alalım.
Yılport Samsunspor’un hedefi de en azından ligi sezon  en azından 2.sırada tamamlayarak geçen sene kaybettiği şampiyonluğu bu sene yakalamasını arzu ediyoruz.Tuzlaspor maçından sonra Futbolculara verilecek izin sonrası Nuri Asan tesislerinde toplanarak Yılport Samsunspor ikinci yarı için kampa girerek yoğun çalışma trafiğine girecektir.Ikınci yarıda bambaşka bir Yılport Samsunspor izleyeceğinizi , Şampiyonu bağırına basacağınıza yürekten inanıyorum. Takımımıza vereceğimiz destekle sezon sonunda mutlu sona ulaşmamamız için hiçbir sebep yok.
HERŞEY BÜYÜK  SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR