AKHİSAR MESAİSİ DEVAM EDİYOR

 TFF 1. ligde mücadele veren kırmızı şimşekler yanilmezliklerini devam ettiriyorlar, çıktıkları iki deplasmandan birer puan ile dönen Yılport Samsunspor Akhisar maçını mutlaka kazanmak zorunda. 

Deneyimli teķnik direktör Ertuğrul Saglam kendi evlerinde oynayacakları Akhisar maçını kaybetme lüksü yok onun için işi sıkı tutarak çalışmalarına devam ediyorlar. 

1. ligde her takım birbirlerini yenecek güce sahip, şayet bu ligde şampiyon olmayı arzuluyorsak içerde veya dışarda kazanmak zorundayız her geçen hafta zorlu rakiplerle mücadele veren Yılport Samsunspor her geçen hafta bazı aksaklıklara rağmen üstüne koyarak yoluna devam ediyor. 

Yabancı ve yerli futbolcuların birbirleriyle kaynaşması bana göre biraz zaman aldı bunun içindir ki zor bir süreçten geçiyoruz, transferlerin kapanmasına az bir zaman kala son transferi yapmayı planlayan Yılport Samsunspor deneyimli iş adamı başkan Yüksel Yıldırım bu konuda hazırız yapabileceğimiz ne varsa yaparız diyerek yeşil ışık yakmış oldu. 

Herşey bu hafta kendi evinde oynayacağımız Akhisar maçına çevrildi bu maçı kazanarak kayıpsız yoluna devam etmek istiyorlar. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR