Samsunspor doğru yolda

Yılport Samsunspor’un Bolu Gerede’de yaptığı ikinci etap kampı takımımız için çok faydalı geçti. Gerede de yapılan hazırlık maçlarının ilkinde Eyüpspor’u 3-1 lik bir skorla geçen Yılport Samsunspor, son hazırlık maçında ise Bodrumspor‘u güzel bir futbol sonrası 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek ilerisi için ümit verdi.

Her geçen gün daha da güçlenen Yılport Samsunspor’un deneyimli teknik direktörü Hüseyin Eroğlu Bolu Gerede kampı sonrası futbolculara üç günlük izin verdi. Verilen iznin ardından futbolcular Samsun Nuri Asan Tesisleri’nde toplanarak maç gününe kadar çalışmalarını burada sürdürecekler.

Uzun bir aradan sonra Süper Lig’de mücadele edecek olan Kırmızı Şimşekler ilk maçında Sivas deplasmanında Sivasspor ile önemli bir puan mücadelesine çıkacak. Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım futbolcuların istediği transfer ücretlerinin çok yüksek olduğunu, fakat bu süreçte transferlerin ihtiyaç doğrultusunda devam edeceğini söyledi.

Yüksek ücretler nedeniyle Süper Lig’de birçok takımın sıkıntılı günler geçirdiğini fakat her ne olursa olsun Yılport Samsunspor’un bu süreçten en iyi şekilde çıkarak mutlaka Avrupa kupalarında boy göstereceğini belirtti. Ayrıca Başkan Yıldırım, takım olarak iyi yolda olduklarını, kombinelerin bir an önce satılarak taraftarlarında bu yönde takıma maddi yönden destek vermeleri gerektiğini sözlerine ekledi. Bende bu konuda başkanıma katılıyorum.

Süper ligde her şey maalesef maddiyat üzerine kurulu ve Süper Lig masraflarının 1. lige oranla daha ağır olacağını biliyoruz. Bu yüzden taraftarlarımızın ve Samsunlu iş insanlarımızın takıma mutlaka destek vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Bugüne kadar Yılport Samsunspor altı yabancı iki yerli futbolcu transfer etti ve transferler aldığımız bilgilere göre teknik heyetin isteği ve ihtiyaçlar doğrultusunda daha da devam edecek.
Yönetim ve takımımızın doğru yolda emin adımlarla ilerlediğine ve süper ligdeki ilk yılımızda büyük başarılar elde edeceğimize yürekten inanıyorum.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR