Samsunspor Denizli'de zoru başardı

Şampiyon Samsunspor küme düşmesi kesinleşen Denizlispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Samsunspor'umuz karşılaşmaya kalede Aykut-Zeki Yavru, Yunus Emre, Alim , Youssef Benasser, Mücahit , Soner Aydoğdu, Cihan Kahraman, Barış Alıcı, Fofana,Douglas ilk onbiri ile başladı.
Küme düşmesi kesinleşen Denizlispor ile Süper lige çıkmayı garantileyen takımımız arasındaki karşılaşma hazırlık maçı havasında geçti. Samsunspor'umuz karşılaşmanın ilk yarısı atak görünse de futbolcuların aklı şimdiden gelecek sezon planlamasında nerede olacaklarında ve transfer sezonundaydı.
Riske girmeden ilk yarı boyunca atak yapmaya çalışsa da cılız atakları mücadeleden de uzak kalınca ilk yarı 0-0 sonuçlandı. Denizlispor ise gençlerle sahada mücadele etmeye çalışsa da ilk yarı boyunca hiç atak yapamadı. Onlarda gelecek senenin yapılanması için arayış içinde karşılaşma da mücadele ettiler. Maçın ikinci yarısında takımımız Yunus Emre, Soner Aydoğdu ve mücahit in yerine Soner Gönül, Yusuf Abdioğlu ve Osman Çelik değişiklikleri ile başladı.
İkinci yarı ile birlikte Denizlispor atak yapmaya başlayınca Samsunspor kendini sıkmadan pozisyonlar buldu. Bunları Osman Çelik ve Fofana ile değerlendirdi. Rakibin kazandığı serbest vuruşta kaleci Aykut üzerine gelen topu elinden kaçırınca maç 2-1 oldu. Maçın kalan bölümlerinde gol olmayınca maç 2-1 sonuçlandı.
Gelecek sezonun planlarını şimdiden yapmalıyız. Bu takımdaki tüm futbolcular iyi niyetli ve karakterli olmasına rağmen gelecek sezon en fazla 8-9 oyuncu önümüzdeki sezonun kadrosunda olacağını düşünüyorum. Kalanlarında hamle oyuncusu olacağı kanaatindeyim.
Transfer sezonu sürecinde sizlerle yorumları paylaşacağım. Amacımız aynı hoşcakalın.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR