SAMSUNSPOR BİR BAŞKA BAHARA

Sportoto 1.ligde Yılport Samsunspor sahasında Eyüpspor’u konuk etti.. Son hafta alınan kötü sonuçlardan sonra Samsunsporlu taraftarlar bu maça fazla ilgi göstermediler… Samsunspor için belki de dönüm maçı olacak bu karşılaşmaya takımımız ilk devrede adeta rakibini kendi sahasına mahkum etti.. Özellikle sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Kırmızı Şimşekler, birbirinden net pozisyonları yakalama fırsatı buldu ve Hasan Kılıç’ın ceza sahası dışından yaptığı süper vuruşla top filelerle buluştu ve Samsunspor bu golle 1-0 öne geçti.. Golün ardından ne yazıkki rehavete kapıldık ve beraberlik sayısını kalemizde gördük.. Kalecimiz Nurullah’ın bu golde bence hatası vardı.. Eyüpsporun bu golüyle maçın ilk devresi 1-1 sona erdi. İlk yarısını adeta tek kale oynadığımız karşılaşmada soyunma odasına beraberlikle gitmek elbette herkesin moralini alt üst etti.. Karşılaşmanın ikinci yarısına da tıpkı ilk yarıda olduğu gibi daha istekli ve coşkulu başlayan taraf Samsunspor’du..


Maçın 59. Dakikasında Vukan Savicevic ceza sahası içerisinde buluştuğu topa düzgün bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın son bölümlerine girdiğimizde skorun vermiş olduğu piskoloji nedeniyle Samsunspor kendi yarı sahasına çekildi.. 75 de oyuna giren Pa Dibba 82. Dakikafa Eyüpspor’a beraberliğe getiren golü kaydetti.. Samsunspor Bir kez daha öne geçmesine rağmen beraberlik golüne dur diyemedi..


Kalan dakikalarda rakip, müsabakada on kişi kalsa da bir türlü galibiyet golünü bulamadık ve sahadan 2-2’lik skorla beraberlikle ayrıldık.. Alınan bu sonuçla birlikte Samsunspor’un playofflara kalma umudu da mucizelere kalmış oldu.. Koca bir sezon büyük umutlarla yapılan transferler ve beklentiler deyim yerindeyse bu maçla birlikte yerle bir oldu.. Konuşacak çok şey yok aslında her şey ortada.. Büyük Samsunspor taraftarlarının her maç gönülden desteklediği takımları, ligin en pahalı takımılarından biri olmasına rağmen beklentilerin çok altında kaldı.. Şöyle bir geçmiş maçlara bakıyorum da ne savunma hattımdan, ne orta sahadan ne de forvet mevkisindeki hiçbir futbolcudan istediğimiz verimi alamadık… Hal böyle olunca başarısızlıkta otomatik olarak sahaya yansımış oluyor. Bundan sonraki süreci hep beraber bekleyip göreceğiz.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR