SAMSUNSPOR 58. YAŞINI KUTLADI

Yılport Samsunspor 30 Haziran 1965’te dört takımın iştirakiyle kuruldu. 30 Haziran Cuma akşamı Samsun Yat Limanı’nda taraftarlar kalabalık bir şekilde meşaleler ve havai fişekleri atarak muhteşem bir kutlama yaptılar. Kutlamalar Samsunspor’a çok yakıştı. 58. yaşını kutlayan Samsunspor’a nice 58 yıllara diyorum. Yılport Samsunspor taraftarları kurban Bayramı’nın ikinci gününde Nuri Asan Tesisleri’nde futbolcular yönetim ve taraftarları ile bayramlaşarak güven tazelemiş oldular. Yılport Samsunspor 22 Haziran‘dan 2 Temmuz tarihine kadar Nuri Asan Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürdü ve dün itibari ile Erzurum’a uçtular. Birinci etap kampı resmen başlamış oldu.

9698db81-1049-4b06-bc3c-e6fd6749f6e0.jpeg

Erzurum’da kadro azaltılarak yapılacak yeni transferlerle zenginleştirilerek kamp devam edecek. Erzurum’da ilk etabı tamamlayacak olan Yılport Samsunspor hiç ara vermeden Bolu’nun Gerede ilçesinde de ikinci etap kampı dayanıklılık kuvvet ve kondisyon çalışmaları ile kampı bitirerek lige hazır hale gelecekler. Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım her şeyin çok güzel olacağı müjdesini verdi. Samsunsporun Süper ligde kalıcı bir derece yapması bekleniyor. Yılport Samsunspor taraftarları sabırsızlıkla maçların başlama tarihini bekliyorlar.

Yılport Samsunspor’da kombine bilet satışlarında büyük bir patlama bekleniyor. Kısacası 2023 - 2024 sezonu Samsunspor’un sezonu olacak gibi görünüyor. Büyük Samsunspor geliyor herkesin bunu bilmesini istiyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR