SAMSUN TARAFTARI İLE ZAFERE KOŞUYOR

Sportoto 1. ligde 63 puanla liderliğini sürdüren Kırmızı Şimşekler, ikinci ile arasındaki puan farkını her hafta açarak süper lig’e doğru koşuyor. Geçen pazar günü kendi sahasında 10 kişi ile destan yazan Yılport Samsunspor, 20 haftalık yenilmezlik serisini sürdürdü. Başarılı teknik direktör Hüzeyin Eroğlu ile birlikte iyi bir ivme yakalayan Yılport Samsunspor’da moraller üst seviyede.
Buradan geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz usta gazeteci İsmail Başaran’ı da anmadan geçemeyeceğim. Pazar günü oynanan Pendikspor maçı öncesinde her zaman oturduğu koltuk çiçeklerle bezenerek yakınları, tüm gazeteciler ve taraftarlarla birlikte saygıyla anıldı. Tekrardan yakınlarına sabır, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun.
Yılport Samsunspor bu hafta sonu İzmir’de Göztepespor ile karşılaşacak. Takımımız inşallah bu maçı da kazanacak ve yoluna emin adımlarla devam edecek. Sonraki haftalarda alacağımız puanlarla da bir rekora imza atarak 80 puan ile ligi tamamlayacağımızı düşünüyorum. Liglerin bitmesine çok az bir zaman kaldı ve bu zamanı da iyi değerlendirerek süper ligde yerimizi hayırlısıyla alacağız. Biz bu ligde çok bekledik, 12 yıldır hasret kaldığımız süper lige doğru koşar adım gidiyoruz ve artık izninizle müsaadenizi istiyoruz.
Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz yıllarda yaşanan şanssızlıklarla süper ligin hep kıyısından döndüklerini ve bu sene destan yazdıklarını belirterek takımına övgüler yağdırdı. Çıkacakları süper ligde kalıcı olacaklarını, başarılı bir grafik çizerek ligin üst sıralarında yer alacaklarını belirtti.
Pendikspor maçında seyirci rekoru kıran Yılport Samsunsporun, içerde oynayacağı kalan maçlarını da rekor seviyede taraftarın seyredeceğini tahmin ediyorum. Artık o sene bu sene oldu. Kazanılacak şampiyonluk kupasının Cumhuriyet meydanında, büyük bir taraftar coşkusuyla havaya kaldırılacağı gün çok yakın. Şölene hazır ol Samsun az kaldı.
HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇiN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR