Samsun Bandırmaspor maçına kenetleniyor

Erzurumspor galibiyeti sonrası lige verilen arada Yılport Samsunspor’da moraller üst seviyede. Deplasmanda alınan bu galibiyet takıma son derece önemli bir olumlu hava kattı.. Oyunculara verilen izin uzadı..
Bu sayede Samsunspor evinde oynayacağı Bandırmaspor karşılaşmasına daha zinde ve üst seviyede hazırlanacaktır. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırm’ın aldığı karar sonrası Bandırmaspor karşılaşmasında bilet fiyatlarında ya bir yarıya indirime gidildi..
Kritik ve bir hayli önemli maç öncesi alınan bu kadar bence tam yerinde ve zamanında oldu.. Artık söz yüce Samsunspor taraftarlarnda. Kulüp taraftarları maça gelmesi için elinden gelen her şeyi yapıyor ayrıca Samsunspor Bandırmaspor karşılaşmasında stadyumacağım için taraftarlara Samsunspor bayrağı da hediye gidilecek…
Şimdi şehir olarak Bandırmaspor maçına kenetlenmeliyiz ve tek yürek olmalıyız.. kendi evimizde alacağımız güzel skor bizi puan sıralamasında üst sıralara taşıyacaktır. Özellikle şimdi rakiplerimizin puan kaybetti bu haftalarda Samsunspor’un kazanması demek çok şey demek..
Bunun bilincinde olarak 90 dakika boyunca Bandırmaspor karşılaşmasında takıma destek olmalıyız. Artık ligin son demlerine geliyoruz.. Bu takımın inandığında neler yapabileceğini hep beraber gördük ve şahit olduk..
O nedenle son düzeye kadar takımımıza destek vermeliyiz.. haydi yüce Samsunspor taraftarları cumartesi günü herkezi Samsun Ondokuzmayıs Stadyumu na davet ediyorum..

 

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR