RİZE'DE KAZANAN YOK!

Sportoto 1.ligin 5. Haftasında Yılport Samsunspor deplasmanda şampiyonluk adaylarından Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi..
Şimşekler iyi başladı karşılaşmanın 10. dakikasında savunmanın üst üste gelen hatasında Mithat Pala’nın golüne engel olamadı ve kalesinde golü gördü..
Gol den sonra hücum hattında rakibine oranla daha üstün oynayan Samsunspor geçen dört haftada olduğu gibi girdiği pozisyonları cömetce harcadı..


Maçın 45. Dakikasında ise Yılport Samsunspor’un en etkili ismi olan Moryke Fofana sahneye çıktı..
Fildişi Sahilli futbolcu Moryke Fofana attığı şık golle takımına beraberlik sayısını kazandırdı. Bu golle mücadelenin ilk devresi 1-1 beraberlikle tamamlandı..
Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımda galibiyet golü için karşılıklı ataklara girsede beklenen gol gelmedi..
Özellikle Manisa maçında kaybettiğimiz üç puanı ne yazıkki vize deplasmanında telafi edemedik..
Üst sıraları yakından ilgilendiren bu karşılaşmada her iki takımında 90 dakika sonunda 1 puanla sahadan ayrılması bence puan açısından pek bir anlam ifade etmiyor…


Pozisyon anlamında Fofana’nın hünerlerini sergilemesini bekleyen, Hücumda pozisyonları değerlendiremeyen şimşekler yine istenen futbolu oynayamadı…
Bu maçtan sonra yönetimin nasıl bir karar alacağını hep beraber bekleyip göreceğiz.. takımda sıkıntı olduğu gözle görülür bir şekilde belli oluyor..
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR