PLAY OFF AŞKINA SAMSUNUM

PTT 1. Liginin 26. Haftasında Samsunspor en kritik ve puan alma adına Kardemir Karabükspor’un konuğu oluyor, geçen hafta kendi saha ve taraftarları önünde ligin istikrarlı ve kuvvetli ekibi Alanyaspor’u 5-1 gibi farklı mağlup ederek şaşkına çeviren kırmızı şimşekler, aynı inanç ve azim ile 44 puana sahip olan zirveyi zorlayan, ligin güçlü ekiplerinden Kardemir Krabüksporu’da devirmenin planlarını yapıyor. Başarılı teknik direktör Engin Korıkır bu müsabakanın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor, takip ettiğimiz antrenmanlarda futbolcularımızın azimli ve hırslı mücadelerine şahit olmuş oldum.
Bu hafta oynayacağımız Kardemir Karabükspor müsabakasının hiçte şakaya gelen tarafı yok, rakibimiz zirveyi zorlayan ve küme düşme mücadelesi veren Karşıyakasporu deplasmanda 2-0 mağlup etmesi hiçte küçümsenecek bir olay değil, biz güçlü bir ekibiz güçlü bir ekiple mücadele etmek için 18 Mart Cuma akşamı saat 19:00 ‘da Karabük stadında müthiş bir mücadele için sahada yer alacağız. İnancımız tam Canberk’in dışında eksiğimiz  yok, futbolcularımız Samsun’dan Karabüke gidecek yüce taraftarlarıda arkasına alarak aslanlar gibi mücadele edip bu zorlu müsabakadan, zirveden kopmamak adına kazanarak döneceğimizin inancını taşıyorum.

Samsunspor’un başarılı olmasında geçen hafta gerçekleşen ve Samsunspora kaynak arayışı içerisinde olan başta Samsun Valisi İbrahim Şahin olmak üzere, Büyük Şehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz 17 alt belediyelerimiz kurum ve kuruluşlarımız, değerli iş adamlarımız Samsunspor’un şahlanmasında büyük bir rol oynamaktadırlar. Şayet bu takım Süper Lig istiyorsa böylesine birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bir gerçektir. Samsunspor bir markadır , bir armadır 50 yıllık şanlı ve şerefli tarihinde Atatürk’ün ilk adımı attığı Samsunda  formasında Mustafa Kemal Atatürk’ün armasını taşıyan tek takım olma hüviyetine sahiptir. Samsunspor son haftalardaki yükselişi ve çıkışı ile yüksek performansı ile göz doldurmakta olup, bana göre PTT 1.liginde yenemeyeceği takım yoktur. 1965 yılından bugüne kadar usanmadan, yorulmadan bir şevk ile takip ettiğim deplasmanlarını hiç kaçırmadığım, bir aşkımdır Samsunspor. Denge Gazetesi spor yazarı olarak yazılarımı okuyarak şahsıma gösterdiğiniz, ilgi ve alakaya çok çok teşekkür ederim, Samsunspor varsa bizde varız.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR