YAZI YAZMAYA ELİM VARMIYOR!..

İnsanın morali olmayınca hiç bir şey yapası da gelmiyor. Hele, hele yazı yazmak gibi içten gelen duyguları kaleme dökmek çok daha zor bir şey. Önceki gece Ankara’da yaşanan alçakça Bomba olayından sonra, insan ne yazabiliyor ne de çizebiliyor. Terör belası kırk yıla yakın bir süredir bu ülkenin başındaki en büyük bela ama merhum Eşref Bitlis Paşa'nın dediği gibi, 'Bu Güneydoğu sorunu falan değil, tamamen Haçlı zihniyetinin devamı niteliğindeki olaylardır.' Buradaki temel sıkıntı Ülkemizi güçsüz bırakmak sureti ile İslamın güçlenmemesini sağlamaktır, yoksa ne Kürtlerin böyle bir derdi var ne de başkalarının, sorun sadece ve sadece güçlü Türkiye'nin önünü kesmekten başka hiç bir şey değildir. İşte bu nedenle biz ülke Halkı olarak, çok akıllı ve bir birimize kenetlenmek zorundayız. Mecliste grubu bulunan Partiler, 'malum parti hariç' tamamı Hükümete destek vermiş olmaları da sevindirici bir durum. İnşallah bu birliktelikten güzel sonuçlar alınır.
Terörle mücadele konusunda son dört-beş ayda çok güzel sonuçlar alındı, Güneydoğu'da neredeyse olmayan Devlet gücü yeniden sağlandı. İnsanların mal ve can güvenliği teminat altına alındı. Yıkılan, harabeye dönen binaların tamamı Devlet tarafından yenileneceği açıklandı, bu çok güzel bir gelişme. Zira Televizyonlardaki görüntülere baktığımızda tamamen Güneydoğu'muzun bir kısmı harabeye dönmüş Manzarası ile karşılaşıyoruz. Bir insan hangi şartlarda olursa olsun, kendi Vatan toprağına böyle ihanet edemez bunu yapanlar kesinlikle vatandaşımız olamazlar, olsa olsa dış güçlerin maşası olan hainler olur, bundan başkasını ne düşünürüm ne de inanırım. Bir insan yaşadığı ülkeye nasıl ihanet eder, bırakın yaşadığı ülkeyi, hiç ilgisi olmayan başka ülkeye dahi böyle davranması mümkün değil, bırakın müslüman olmalarını bu tür insanlar insanlıktan nasibini almamış insanlar oldukları açıkça ortada.
Daha fazla yazmaya takatim kalmadı, Rabbim ölenlere Rahmet, kederli ailelerine sabır selamet ihsan eylesin derken, bu olanları yapanları, sebep olanları kahhar ismiyle kahru perişan eylesin diyerek sözlerime son veriyorum. Kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR