PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR

Hayal kırıklığı ile biten bir sezonu bize yaşatan Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı.

Efsane olacak, bizi başarıdan başarıya koşturacak, ileriki dönemlerde futbolun başında CEO olacak deyip 5 yıl anlaşma yaptığımız Ertuğrul Sağlam, 1,5 yıl içinde başarısız olarak gitti.  Ona her türlü desteği verenlere teşekkür etmeden.

Sayın hocamız, Bursaspor'u şampiyon yaptı referansı ile daha kaç takım çalıştıracak. Sayın hocam, yönetim üzerine  düşen görevi fazlası ile yapmıştır. Siz Ertuğrul hocam, teknik direktör olarak üzerinize düşen görevi yaptınız mı? Bence başarısız bir sezon geçirdik. Başarısızlıkla beraber herkesin topu birbirine attığı bir sezon bitti. 

Yılport Samsunspor, yönetim desteği ile yeni sezona hazırlanıyor. Projeler hayata geçiriliyor. Altyapı, tesisleşme, yönetim şeması, kurumsallaşma tüm hızıyla devam ediyor.

Üzerimizdeki şoku atlattık gibi gözüküyor.  Rota farklı, hedefimiz  şampiyonluk. Yalnız geçmişten ders alarak yolumuza devam etmeliyiz. Yeni hocadan beklentilerimiz büyük olacak. Onun için sıfırdan kurulacak olan takıma liderlik yapacak çok iyi bir hoca alınmalıdır.

Taraftarlarımızın tek isteği göğsümüzü kabartacak iyi bir futbol. Yenilgiyi kabul etmeyen bir futbol anlayışı. Sahanın her bölgesinde pres yapan ve  savaşan bir takım görmek istiyorlar. 

Bu sezon lig çok zorlu geçecek gibi  gözüküyor. Neden derseniz; bu ligde heyecanlı olan takımlar hareketa geçmeye başladılar. Güçleri oranında transferler yapıyorlar. 

Özellikle transferde hata yapmamalıyız. Niye derseniz; geçtiğimiz sezon yabancı futbolcularda hayal kırıklığı yaşadık. Yabancı transferlerimiz oyuna ve skora hiç katkı sağlamadı.

Şu görüldü ki TFF 1.Lig'de yabancısı iyi olan takımlar başarıya ulaşıyor. Yüksel Yıldırım, yeni sezonda yönetim anlamında ne gibi değişiklikler yapacak bekleyip göreceğiz.

Yüksel Başkan için kulislerde sürekli para ile konuşuyor diyenler; adamdan süper transferler yapmasını istiyorsunuz. O transferler de para ile olur. Konuş be başkan, para ile konuş.  Size yakışıyor...

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR