Mutlak Kazanmak Zorundayız


Sahamızda oynayacağımız Bucaspor karşılaşması her bakımdan önemli ve bir okadarda kritik maç olacak. Elbetteki sahaya çıkmadan iyi oynamadan ve en önemlisi gol atmadan maç kazanılmıyor, Ancak herkse şunun bilincinde olmalı. Samsunspor artık hedefe odaklanmalı... Hiç bir takımın durumuna bakmadan yoluna emşn adımlarla ilerlemeli ve sezon başından bu yana her koşulda kendilerini destekleyen taraftarlarına layık olmalıdır..


Bizler son haftalarda biraz umutsuzluğa kapıldık aslında. O'da Bay geçtiğimiz haftada rakiplerimizin bir bir puan kazanmasından dolayı olmalıdır. Karamsarlığı aklımızdan atıp takımımıza her zaman olduğu gibi 90 dakika susmadan bıkmadan destek olmalıyız. Unutmayalımki zorlu haftalarda çok parası olan değil ayakta kalan takımlar ipi gögüsler.. Bizlerde bunun bilincinde olmalıyız değerli Samsunsporlular...!


Sözlerimi yerel seçimlerede değinerek son vermek istiyorum.. Bir seçimde gelip geçiyor ve her seçim döneminde olduğu gibi yine kimse Samsunspor'a maddi kaynak sağlayacak projeler sunmuyor. Samsunspor taraftarları artık herşeyin farkına vardı ve bilinçli olarak oylarını kullanacaklardır. Yaptığı tribün şovlarıyla tüm Türkiye'ye örnek olan ve herkesin imrenerek izlediği büyük Samsunspor'un asil taraftarlarına selam olsun... Kalın sağlıcakla !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR