MUHTEŞEM GECE, MUHTEŞEM KUPA

11 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e çıkmanın yankıları devam ediyor. Gerek kulüp yönetimi gerekse de taraftarlar eğlenmelerini ve kutlamalarını sürdürüyorlar.
Pazar gecesine bakacak olursak, Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda şölen düzenlenmişti. Bu şölende İrem Derici, Sefo ve Özcan Deniz sahne alarak taraftarları coşturdular.
19 Mayıs Stadyumu'nda havai fişek gösterileri adete seyredenleri büyüledi.
Burada bir konuya değinmek isterim. Biletlerin pahalı olması dolayısıyla stat tam olarak dolmadı. Yılport Samsunspor yönetimi geç yaptığı açıklamada, Garip Zeycan Yıldırım Vakfı'nın biletlerin ücretini ödemesi dolayısıyla bedava yapılsa da katılım yine de az oldu.
Bu gösteriye ve şölene Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mehmet Büyükekşi de dahil oldu. Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırımın'ın "Efsane olacağımız Süper Lig'de destan yazacağını söz veriyorum" diyerek Atatürk'lü formayı Avrupa'ya taşıyacağını söylemesi statta coşku yarattı.
Bana Süper Lig'de Samsunspor efsanesi başlıyor. Yapılacak kaliteli transferler ile zirvede olmayı hedefleyen Yılport Samsunspor, şimdiden şehirde heyecan yaratmaya başlamış oldu.
Geceye damga vuran Ponpon Kızlar müthiş gösteri yaparak taraftarları ve seyredenleri coşturdular.
Bana göre geceye damgasını vuran en önemli şey ise, rahmetli Mustafa Erkanat için slayttın LED ekranlarda yansıtılması oldu. Statta bir anda duygusal anlar yaşanmış oldu.
Geceye en büyük damgasını vuran hadise ve olaydan biri olan, Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ve futbolcuların isimlerinin ekranda tek tek okutularak şampiyonluk kupasını havaya kaldırmaları ile statta büyük bir coşku meydana gelmiş oldu.
Tabi burada Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'a teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Tebrikler büyük başkan. Seni ekibini birlikte kutluyorum. Büyük bir Samsunspor yarattınız. Yaratmaya da devam edeceksiniz.
Süper Lig'e heyecan ve renk katacaksınız. Misafir bulunduğumuz spor toto birinci ligde seçimler dolayısıyla Bodrumspor ile oynayacağımız maç 16 mayıs salı akşamı saat 20:00 da başlayacak. O maçla birlikte bizde 1. Lig'e veda etmiş olacağız. Şampiyon belli... Yılport Samsunspor 75 puanda. İkinci olarak Rizespor 66 puanda geliyor. Üçüncü olarak Sakaryaspor geliyor 62 puanda geliyor. Onları takip eden takımlar Pendik 61, Eyüp 59 puanla sıralanıyor. Bunların içinden ikinci olan direkt Süper Lig'e çıkacak. 3. sıradaki takım ise direkt final oynayacak. Heyecanlı bir Play-Off izleyeceğiz.
Uzun zaman lig liderliğini sürdüren Eyüpspor ise başarısız sonuçlar neticesinde 5. sıraya kadar geriledi. Elveda Spor Toto 1. Lig. Hoş geldin Süper Lig.
Yılport Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmasıyla bana göre Samsun şehri de çok şeyler kazanacak. Samsun'a büyük takımlar gelecek heyecan dorukta olacak. Şehir bir ivme kazanacak. Bizde Denge Spor grubu olarak Yılport Samsunspor'un şampiyonluğunda büyük emekler sarf etti. Yazdık, çizdik, övdük ve takımı Süper Lig'e taşımada bizlerde gazetemiz adına emek sarf etmiş olduk.
Süper gece, süper kupa, muhteşem taraftarlarla birlikte 2023-2024 sezonunda Süper Lig'de sizlere daha çok hizmet etmek amacıyla önemli gelişmeler olmaz ise hepinize mutlu bir yaz tatili dilerim hoşça kalın. Bizimle beraber kalın.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR