MUHTEŞEM FUTBOL

Yılport Samsunspor maça çok hızlı başladı sağlı sollu ataklar, ilerde çoğalmalar, kısa kısa üçgenler ikiye birler, topu kenarlara çekip yapılan ortalar, rakip abondane olmuş bizi izliyor, defansımız açık vermiyor, futbolcularımız hatasız oynuyor.... Peki böyle mi oldu? Tabi ki yok, biz de biliriz takım için böyle maç yazısı yazmayı ama sadece kendimizi kandırmış oluruz...

Maça gelirsek, pazar günü ortada ne yaptığını bilmeyen bir Yılport Samsunspor karşısında haddini bilen ve gücü oranınca oynayan bir Tarsus takımı vardı. Maalesef son 3  haftadır kötü futbol izliyoruz.  İnşallah izlemeye devam etmeyiz.

Kazanmasını biliyor muyuz? Evet kazanıyoruz,  bu şunu gösteriyor; yenilgiye tahammülü olmayan takım olmuşuz. Çözülme yok, anında kötü futbola çare buluyoruz, hata yapan veya o gün kötü futbol oynayan kim olursa olsun Ertuğrul hocanın yerinde hamleleri ve müdaheleleri  ile maçı lehimize çeviriyoruz.

Sol bek Gökhan Meral bize az daha bir Çorum faciası yaşatacaktı. Gökhan Meral forma şansı buluyorsun bunun değerini bil, kendine çeki düzen ver yoksa kenarda otur... Evet sahada bir takım problemler var ama çözüm üretecek hoca da futbolcu grubu da var. 

Son haftaların iyisi Guido Koçer kenarda oturmayı hak etmiyor. İbrahim Halil Çolak ve merakla alınmasını beklediğimiz Burak Çalık henüz hazır değiller, ben oynamalarından yanayım, oynaya oynaya hazır olacaklardır. Futbolunu takdir ettiğim Gökhan Alsan'ın futboluna bir nazar boncuğu takalım bir daha olmamasını temenni edelim.

İkinci yarı biraz kıpırdar gibi olduk, futbolumuz ve mücadelemiz düzeldi. Tek başına Ramazan Çevik rakip sol tarafı perişan etti. Hocamız bu on bire ısrar eder mi? Bilemeyiz. Forvet bölgesinde çok alternatiflerimiz var. İlyas Kubilay kendine gelmezse yedek kalır, içeride oynadığımız maçlarda Atabey Çiçek ve Bahatin Köse her zaman oynamalı.

Benim gördüğüm bir başka sıkıntı ise geriden oyun kuramıyoruz. İkinci yarıdaki yerinde müdaheleler ve mücadelemiz Tarsus takımına meydanın boş olmadığını gösterdi ve attığımız iki golle galip geldik. 

Bu ligde hakemler berbat, toy hakemler sanki deneme tahtası, sanki hakem yetiştirme ligi. Ey MHK! Hakemlerini uyar, bu ligde bile hatırı sayılı paralar  dönüyor. Kısaca yöneticilerimiz gereken girişimleri yapıp önlem almalı. 

Şimdi Manisa FK düşünsün yeni yazımın detayını...

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR