Milli arayı iyi değerlendirelim

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor, geçen hafta Siltaş Yapı Pendikspor maçında hakem kurbanı olarak İstanbul'da 3 puanı bıraktı.

Ekran başında maçı izleyen spor otoriteleri ve futbolseverlerin tepkisini çeken orta hakem Burak Pakkan, ne yazık ki Yılport Samsunspor'u doğramış oldu. Bu hakemlerle bu lig bitecek mi bilemem ama hiçbir hakemin hiçbir takımın emeğini gölgeleme lüksü yoktur.

Siltaş Yapı Pendikspor maçını artık konuşmaya değmez. Günahıyla sevabıyla geride kaldı. Şimdi önümüzde bir milli ara var, iyi değerlendirelim.

Teknik Direktör Markus Gisdol, gördüğü kırmızı kartla her ne kadar morali bozuk olsa da milli arada futbolcuları Beşiktaş maçına hazırlama açısından motive olacaktır.

Evimizde Beşiktaş'tan puan alarak önümüze bakmalıyız. İlk devrede kalan maçlardan alınacak puan ya da puanlar ile üst sıralara tırmanmak zorundayız. Takımı daha iyi hazırlamak, futbolculara moral ve motivasyon vermek Gisdol'un işi olsa gerek.

Artık zaman daralıyor. Kısa sürede çok iyi işler yapmalıyız. Bu hafta itibarıyla takımı ateşlemek zorundayız. Vefakar ve cefakar Samsunspor taraftarlarını da kutluyorum. Uzakları yakın yapan kırmızı-beyazlıları, verdikleri desteklerden ötürü tebrik ediyorum.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR