Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

LAFA MI-İŞE Mİ BAKALIM ?

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN –LAFA BAKILMAZ –ŞAHSIN GÖRÜNÜR RÜTBE-İ AKLI ESERİNDE – ZİYA PAŞA BU DÖRTLÜKLE KADİM TARİH İÇİNDE HER DAİM GEÇERLİ OLACAK BİR ÖLÇÜYÜ BİZLERE VERMİŞ OLDUGUDUR,

Günümüzde her ağzı olanın konuştuğu, İhternet üzerinden fikrini beyan ettiği, Gazete ve Dergiler üzerinden yazılar yazarak ortaya çıktığını görüyoruz.

Medyada kimilerinin birilerine angaje olarak icra-i faaliyette olduklarını biliyoruz.

Burada üç şık önümüze çıkıyor. Birincisi İŞ YAPANLARIN YAPTIKLARI İŞLERİN GÖRÜNÜRLÜGÜ, GÖZLE GÖRÜLÜP ELLE TUTULABİLİRLİĞİ, DEVLETE VE MİLLETİMİZE OLAN YARARLILIĞI. İkincisi; YALAN VE İFTİRAYA DAYALI SÖYLEM VE EYLEMLER. Ak partiye karşı, muhalefet partilerinin meslek edindikleri, Üçüncüsü; Ülkemize Düşman olan devletlerin plan ve projelerinde kullandıkları KIRIPTOLAR. Bunlar her yerde var. BÜROKRASİDE-SİYASETTE-BASINDA-ADALETTE-TİCARETTE-TSK da, EMNİYET BİRİMLERİNDE, EĞİTİMDE, Her gün yalan ve iftira kusan Gazetelerde, bunları okuyup ahkam kesen, ayak takımlarında.

AZINLIĞIN, ÇOGUNLUGA TAHAKKÜM etme isteğine kadar. 2002 den bu yana SOL un, İKTİDAR ÇOĞUNLUGUNU, MAHALLE BASKISI ALTINA ALARAK ÇALIŞTIRMAMA provaksiyonları hiç bitmiyor. 1071 den be yana çeşitli şekil ve suretlerde devam ettirilen İslam ve Türk milletine olan husumetleri, daha da ötesi, Hz. Adem A,S, ve İLK CİNAYET, HABİL-KABİL olayından bu yana, HAK ile BATIL ın savaşı hiç bitmiyor. Elbetteki Kader’in yazgısı bu, CENNET’e gireceklerle, CEHENNEME SÜRÜKLENECEKLERİN MÜCADELESİ, hepsi bu, RAHMAN’a UYANLARLA, ŞEYTANA UYANLARIN mücadelesi, o gün bu gün devam ediyor.

ŞÜFYANİYET’in SERMAYESİ – YALAN- KANDIRARAK İŞ GÖRME, Ahır zamanın alametlerinden biri, Sayın BAŞKAN’ımız R. TAYYİP Erdoğan’ında parmak bastığı, YALANCI BAŞI KEMAL KARADUMAN, Avrupa’da tescillenen YALANCILIĞI, ile ülkemizdeki her konudaki YALANCILIĞI artık çuvallara dahi sığmıyor.

 

Kilise çanlarının her gün çınladığı, ABD, nin Pennsylvania SIĞINAGINDA, Katolik Papasının elini öperek onlara sığınan.F, Gülen haininin elemanlarıda, Aynı yalan ve iftiraları Sosyal Medyada, Basında kaçak güreşerek iş görmeye çalışıyorlar. Sadece bir örneğin, GEZİ OLAYLARI ve arkasındaki güçlerin tahlili tam tamına bir İHANET BELGESİ, 15 Temmuz olayları, ülkemizi parçalama hareketi, Bunları basite indirmek CERBEZE’nin oyununun bir parçası.

ÜMMED fikrini hala anlayamayan, bazı siyasilerin ANDIMIZ oyunundaki Yüksek Mahkemenin dahlini görememesi, İttifak yolundaki aykırılığı, ALKIŞLAYAN Siyonizm zafer kırıntısı. ŞEYTAN BOŞ DURMUYOR; TÜRK’çe EZAN ile ortalığı karıştırmaya çalışan, bir KIRIPTONUN, Ezan’ı 18 yıllık yasaktan sonra, Aslı na döndüren, BUNU SUÇ SAYANLARCA ŞEHİT EDİLEN ADNAN MENDERES’e dahi dil uzatanların, elbetteki RAHMANİ DEĞİL, şeytani eylemlerinin ne ilk nede son olacağıdır..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR