KUTLAMALARA ERKEN BAŞLAYACAĞIZ GİBİ

Takımımız zorlu Boluspor deplasmanında farklı bir galibiyet ile dönerek şampiyonluğa daha yaklaştı.

Maçın başında her iki takım birbirini yoklarken sağ kanattan yapılan ortaya Gökhan Alsan güzel kafa vuruşu ile Boluspor 1-0 öne geçti. Bu arada bu golün hemen sonrasında ve maç içinde bu oyuncunun tavırları sportmenliğe hiç yakışmadı. Ne yaşadı ise bizim maçlara değişik bir ruh hali ile çıkıyor. 

Golden sonra morallenen Boluspor özellikle kanatlardan pozisyon üretmeye çalıştı. Etkili de oldu. Devrenin sonlarına doğru oyun üstünlüğünü ele aldık. 

Tanque kaçan kafa vuruşu sanki 2. Devrenin habercisi idi. İlk devre golden çok üzücü olayı Bennasser in sakatlanıp çıkması idi. İnşallah ciddi bir sakatlığı yoktur.

Bennasser değişikliği sırasında Harris de oyundan alarak, Boluspor kanadından Bregu ile çok bizi zorlamaya başlamışlardı. Oyuna da müdahale edilmiş oldu. 

Fofana ve Tanque ile ilk yarıda pozisyon bulmamıza rağmen ilk yarı 1-0 mağlubiyetimizle sonuçlandı. İkinci yarıya Hüseyin hoca Celil-Soner Aydoğdu değişikliği ile başladı. 

Bu değişiklikle beraber orta saha pas trafiği artınca hemen Tanque ile sonuçlanan gol ile beraberliği çok erken yakalayınca takım rahatladı. O rahatlıkla ataklara devam edince kazanılan penaltı ile 2-1 öne geçince, bir de rakip 10 kişi kalınca maç orada sonuçlandı. Eksik rakip karşısında iyi ataklar yapınca skor 5-1 geldi. 

Kaçan golleri düşününce çok farklı bir galibiyet olabilirdi. Sonuç olarak zor gözüken deplasmandan rahat ve farklı galip gelmek tüm camiayı mutlu etti. Bu galibiyette yedek kulübesinin kaliteli olmasının etkisi çok fazla idi. 

Gerçekten her oyuna giren oyuncu görevini fazlasıyla yaptı. Tomane de biraz fazla süre bulunca golünü de attı. Soner gol atma alışkanlığını devam ettirdi. Bunlar çok güzel şeylerdi. Artık mutlu sona çok yakınız eğer hafta sonu Pendikspor'u yenersek Süper Lig'i beklenenden daha erken kutlayabiliriz.

Onun için taraftarımıza sesleniyorum. Bizim için bu kadar fedakarlık yapan başkanımızı kırmayalım, üzmeyelim. Şu stadyumu 35 bin kişi dolduralım. 

Şimdi değilse ne zaman olacak. Herkes yakınını eşini dostunu maça getirmek için gayret göstersin ve stadyumu tam dolduralım. Şölene çevirelim. 

Büyük Samsunspor taraftarına güveniyorum...

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR