Küsmek yok darılmak yok

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor, ilk hafta Sivasspor ile oynadığı maçtan beraberlikle ayrıldı, sonra içeride Fenerbahçe'ye dışarıda ise Mondihome Kayserispor'a mağlup olarak bir puanda kaldı.

Taraftarlarını üzen Yılport Samsunspor, bu hafta kendi evinde kritik bir İstanbulspor müsabakasına çıkıyor.

Kayseri maçında daha İyi futbol oynamamıza rağmen, orta saha ve kanatların kopukluğu sebebiyle gol yollarında sıkıntı çektiğimiz için elimize geçen fırsatları değerlendiremiyoruz.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, ısrarla taraftarın ezberinde olan sisteminden Kayseri maçının sonlarına doğru değiştirerek farklı bir sistem uygulayınca en azından takım farktan kurtulmuş oldu.

Uzun zamandır tahtası kapalı olan Kayserispor'a mağlup olmamız takım üzerinde olumsuz etki yarattı. Sahaya dizilen 11 ve aynı zamanda yedekte bekleyenler de takıma katkı sağlamadı.

Taylan'ın sakatlanıp oyuna çıkmasından sonra Kayserispor'un baskısı etkili olduysa da elimize geçen fırsatları değerlendiremedik ve ne yazık ki beraberliğe de ulaşamadık.

Yazımın başında belirttiğim gibi küsmek darılmak yok. Cefakar ve vefakar taraftrarların sevdamıza bu pazar günü 19:15'te stadyumda tribünleri doldurarak destek vermelerini bekiliyoruz.

Kritik bir dönemden geçiyoruz. Başkan Yıldırım da panik yapılmamalı dedi. Bu takım en az ilk 10'da olacağını, yeni transferlerin yolda olduğunu söyledi.

Bu pastadan payımızı alabilmek adına çok dikkatli hareket ederek, çok çalışıp sahada mücadele edip savaşarak İstanbul ekibi karşısında ilk galibiyetle tanışmak istiyoruz.

Bunu da sağlayacak olan takımın on ikinci adamı kırmızı-beyazlı taraftarlardır. Gereken destek sağlanarak Samsunspor bu hafta itibariyle çıkış yakalayacaktır.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR