Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Kurtulana kadar savaşa devam


Sevgili Samsunsporlular, öncelikle hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Bu haftaki yazımda öncelikle Sevgili futbolcu kardeşlerime sesleniyorum:Arkadaşlar şöyle bir şehirdeki havaya ve atmosfere bakın insanların sokaklarda asmış oldukları o anlamlı pankartları ve güzel bayrakları ile bu işin daha bitmediğini aksine bizler için yeni başladığını bu büyük taraftarların mutluluğu ile takımımızın Süper Lig'de kalabilmesi adına 'Ele inat' o malum ismini bile anmak istemediğimiz aklı fikri sadece insanları yalan ve dolanları ile kandırmak olan eski genel koordinatöre, yine amaçları insanların duyguları ile oynamak ve sadece para kazanmak olan sahada gezen, sonra da arkalarına bile bakmadan paralarının 3 de 2 sini ceplerine koyarak giden Mustafa Sarp'a, Ergün Teber'e, Savaş Yılmaz'a, Bülent Kocabey'e, Petkovic'e iki maçlığına takımın başında görev alan fakat bizi rezil eden Burak Dilmen'e inat sizler bu ligde kalmalısınız, zaten kalacaksınız da! Bundan hiç ama hiç şüphemiz yok, başka da şansımız yok, beyler!
Şimdi gelelim başka bir nedene; sizlere inanan, güvenen, daima sahip çıkıp arkanızda duran, bu ağır hava şartlarında bile 5 saatlik Ankaragücü deplasmanına 11 saatte giderek statda maçtan önce 2 bin kişilik bir cesur yürekler ordusuyla yapmış oldukları bütün ülkenin de dilinde olan muhteşem kareografinin yani bu takımın gerçek sahipleri için bu işi mutlu bir sonla bitirmelisiniz arkadaşlar, bitirmeli!
Aslında yazacak ve anlatacak o kadar çok şey var ki, fakat bu saatten sonra duygusallığımız öne çıktığı için sözün bittiği yerdeyiz arkadaşlar. Artık son 7 haftaya giriyoruz. Söz sizde, yürek sizde, forma sizde, hocanın da, Genel Koordinatörün de, taraftarın da kralı sizde. İsim olarak hepiniz kendinizce birer markasınız. Ee o zaman arkanızda da "biz bitti demeden bitmez" diyen inanmışlar ordusu da varsa geriye size bir tek şey kalıyor artık isminizin ve markanızın önüne sadece kırmızı bir fors takmak (ligde kalmak) kalıyor. Vurun Bursa'ya alın 3 puanı sizi bağrımıza daha çok basalım. Bursa'ya da diğer rakiplere de sahayı dar edelim. Ne dersiniz, var mısınız? Evet, sanki hepiniz varız dediniz. O zaman bizler de sizlerle beraber her zamanki gibi sonuna kadar bu davada varız çocuklar.
Bu haftaki maçımızdan da Rabbim alnımızın akıyla hayırlı bir şekilde 3 puanı alıp yolumuza emin adımlarla devam etmemizi nasip etsin, kalın sağlıcakla...
NOT: Kolay kazanılan zaferler ucuzdur. Kazanmaya değer olanlar ise zorlu bir savaşın sonunda gelir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR