Kısa, kısa…

* 36 Yaşındaki kalp hastası Aykut Karanfil, hurdacılıktan kazandığı parayla tedavi giderlerini karşılayamaz hale gelince Yeşil kart talebinde bulunmuş.
450YTL'lik gelir beyan edince de Yeşil kart isteği ret edilmiş.
- Bir aile, 450 YTL'lik gelir ve sağlık giderleri ve dürüstlüğün bedeli!

* Müjdeler olsun, ürkütücü Sülün heykellerine kardeş geliyormuş. Eğer aslına uygun olarak tasarlanacaksa sağ memesi kesik Amazon heykelleri Samsun"u renklendirecekmiş. İşin mali yönü bir tarafa bu Amazonlar gayet dekolte gezen hatun savaşçılardır. Mitolojiye göre nerede yaşadıkları net bir biçimde henüz belli olmayan baldır bacak gezindikleri tasvir edilen Amazonların heykelleri önerimdir Sülün heykellerinin yanına konsun.
- Unutmadan, malumunuz erotik figürleri! nedeniyle İlkAdım Anıtı'nın başına gelmedik kalmamıştı.

* Dünya'da hangi millet vardır ki, evladını davul zurnayla coşkuyla  şölenle askere yollar?
Uğurlayanlar hasretlik göz yaşları dökerken, askere giden gençlerimizdeki gurura bir bakınız. Vatan burcu, namus borcu diyen gençlerdeki heyecan ve mutluluk gözlerinden okunmuyor mu? Teskere almak var, gazi olmak var, şehit olmak var…
- Bizler "Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır" diyen bir neslin evlatları değilmiyiz?

* Samsunspor için kıpırdanmalar başladı. Kimileride fırsat bu fırsattır deyip kamuoyuna popilist mesajlar vermeye başladı. Oluşum teşekkülü için kapılar çalınıyor. Vakit çok geç olmadan bir şeyler yapılmak için mesai harcanıyor.
- Samsunspor'un, Eskişehirspor misali desteğe ihtiyacı var. Gerisi havanda su dövmedir…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR