Dilekçe :2

MUHATAP: Denge Gazetesi İcra Kurulu Başkanım, Mustafa Bahadır ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürüm İlyas Gün.
 KONU: FotoKritk"in fotoğrafları.
 AÇIKLAMA: Bilindiği üzere FotoKritik"in Samsun da sayısı 300"e yaklaşan üyesi vardır. Her yaştan ve meslek gurubundan oluşan bu birliktelik de amaç, doğaya olan tutkunun ve fotoğraf çekmeye olan merakın hayata geçirilmesidir.
Site incelendiğinde birbirinden güzel, seyrine doyum olmayan fotoğrafların sergilendiği görülecektir.
Ve Samsun gurubu o kadar faaldir ki, civar illerden de üye almaktadır. Fotoğraf çekmek için safariler düzenleyen gurup son gezisini Akdağa (Ladik) yapmış kış mevsiminin belki de bölgemizde yağan ilk kar"ın, doğaya verdiği müthiş görüntü ve manzaralarını fotoğraflayıp sitede görücüye çıkarmıştır.
Hatırlanacağı üzere bende bu gurubun yeni bir üyesiyim, daha önceki birkaç safariyi de bu köşeden anlatmıştım. Yazımın çıktığı gün gurup üyelerinin aşırı talebi nedeniyle diğer okurlarımız bayilerde gazete bulmakta zorlanmışlardır (dermişim…)
Bu gerçeği de göz önüne alarak;
İSTEK: Gazetemizin ilkeleri doğrultusunda, birbirinden şahane ve üzerine basa, basa ve de altını çizerek söylüyorum muhteşem fotoğrafların   “günün fotoğrafı” adlı bir köşede fotoğraf sahibinin imzası ve kısa anlatımıyla yayınlanarak, internet kullanmayan Denge Gazetesi okurlarının da faydasına sunulması, Samsunlu doğa ve fotoğraf tutkunlarının çalışmalarının tanıtılmasıdır. Burada Denge Gazetesinden, istenen amatör fotoğraf sanatçılarına, profosyonel ağabeyliktir.
Samsunlu doğa ve fotoğraf tutkunları adına yapılan bu talep, ilgi gördüğü taktirde, Samsun da bu konuda bir ilk başlamış olacaktır. Olur verildiğine tarafımdan FotoKritik" de duyuru yapılıp gazeteye fotoğraf akışının  olması da sağlanacaktır.
İş bu dilekçenin  “ÇS” (çöp sepeti) muamelesi görmeyeceğini umut ederek gereğinin yapılmasını emir ve müsaadelerinize arz ederim.
          


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR