Şevki Yıldırım

Şevki Yıldırım

KİM TUTAR HARUN'U!

 

Harun Çelik. Kendisiyle merhabanın ötesinde tanışıklığımız yoktur. Bizim gazeteye sık sık gelir. Geçenlerde TV 8'de Erkan Tan'ın programına çıkmış izleyemedim. Dün sabah TRT'nin birinci kanalında Tunç Tunçel'in sunduğu sabah haberlerinin ardından saat 08:00'deki Sabah Aktüel'de konuşurken dinledim. Ben henüz görmedim, Harun Çelik'in "En Büyük Hacı Bizim Hacı" isimli kitabı çıkmış. O kadar güzel anlattı ki kitabı hemen edinip okumam lazım. O yeniden hacca gitmeden! Harun Çelik Atatürk'ün kurduğu en önemli kurumlardan biri olan Anadolu Ajansı'nın Samsun Bölge Müdürü. Bordo Mavi Sevdaluk yazısında bakın ne diyor Harun Çelik: "Lütfen kimse, 'Bende anlatacak şey çok ama nasıl anlatacağım?' diye düşünmesin. Sizler duygularınızı içinizden geldiği gibi çalakalem yazıp göndereceksiniz, sonra mı ne olacak? Gazeteci-Yazar renktaşımız Harun Çelik'in elinden geçecek tüm yazılar. Taraftar anlatacak Harun Çelik yazacak."

Faruk N. Özak, Şenol Güneş, Ergun Ata, Yusuf Reha Alp, Cevat Ocak gibi tanınmış isimlerin yazılarını da "taraftar" sıfatlarıyla içinde barındıran kitapta kah güldüren, kah duygulandıran, kah heyecanlandıran yazılar bulunuyor imiş.

Harun Çelik bir yazısında da diyor ki; "İki tür Trabzonsporlu vardır; Dozer Cemil'i bir Kur'an-Kerim özeni ve sadakatiyle evinin başköşesine konuk edenlerle, Dozer Cemil'i Menfaat Gemisinin çıkarları için malzeme edenler. Ben ve benim gibiler yaşadıkça o geminin kaderi karaya oturmaktır. "Çiğneriz, çiğneniriz, hakkı tutar kaldırırız"

Çelik, Sağlık Bakanlığı Basın Müşavirliği'nden Samsun Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü'ne atandı. yaklaşık 2.5 yıl görev yaptığı Sağlık Bakanlığı Basın Müşavirliği'nden Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü'ne getirilen Harun Çelik, 3 Ağustos 2010'da buradaki görevine başlamış. 1972 yılında Samsun'da doğan Çelik, ilk, orta ve lise eğitimlerini Samsun'da yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü kazandı. Meslek hayatına Ankara'da Dünya Radyo'da başlayan Çelik, ardından çeşitli gazete, dergi, ajans ve televizyonlarda çalıştı.

Başarılarının artarak süreceğine inandığımız Harun Çelik'i Arka Oda'ya taşımak bugüne kısmetmiş. Kim tutar Harun'u? Yolun açık olsun


SİNOP KARDEŞLİKTİR.

Sinop bize gidelimdir, bizde yiyelimdir. Bizde kalalımdır. Bende para var,sen gel demektir. Beraber dayak yiyip, kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır. SevgidirSİNOP..izmirli, İstanbullu gibi denizini, boğazını değil sebepsiz seversin
SİNOP'u. Tıpkı anneni sever gibi, karşılık beklemeden. Annelerin oğullarını gönderirken dikkatli ol oğlum değil de, kimseye bulaşma oğlum dediği yerdir SİNOP.Yanında kız arkadaşı var, boşverdir SİNOP.KARADENİZ hamurunu kaybetmeyen şehirdir SİNOP.İŞTE BU YÜZDENDİR Kİ; SİZİN ORADA DOST DEDİKLERİNİZE, BİZ SİNOP'TA KARDEŞ DERİZ
(Ozan Bala)

ARMAĞAN OLSUN

Denizli'de yapılan 1. Lig Bayan Judo Müsabakaları sonucunda Okulumuz Şehit Onbaşı Yücel Ünsal İlköğretim Okulu Judo Kulübü adeta tarih yazarak Galatasaray vb. takımların yarıştığı Süper Lig'e yükselmeye hak kazanmıştır. Emeği geçen antrenörümüz Sadettin Ekinci, kulüp başkanı Eyüp Kurt ve çok değerli sporcularımızı can-ı gönülden tebrik ediyoruz. Samsun'a armağan olsun.
(Haldun Bilgi)

 

EMİR BALIK MARKET KATKILARIYLA

Samsunluyu balık-ekmeğe doyuralım kampanyamıza  tüm hızımızla devam ediyoruz. Ta ki siz balık-ekmekten bıktık diyene kadar da devam edeceğiz. Şimdi size bir fotoğraf sunacağız. Fotoğraftaki kişiyi tanıdıysanız cevaplarınızı Saat 17.00'e kadar bekliyoruz. Dünkü Fotoğraftaki kişiler GS'ın ünlü hocası Fatih Terim ile Samsun'un en eski kitap pazarlamacısı Çağdaş Kitap Pazarlama sahibi Osman Ölçer idi. Her ikisi için de O kadar çok doğru cevap geldi ki şaşırdık. Mecburen kur'a çektik. Bir kişi kur'ayı kazandı. Hem de Osman Ölçer diyen biri. Adı: Metin Gürbüz. Kartı bizde. Cevaplarınız için adresimiz [email protected] veya [email protected]. Tel: 420 04 28 Emir Balıkçılık Market Tel: 435 50 51

 

25 YIL GEÇTİ.

Bugün benim en mutlu günüm. 25 yıl önce bugün (27 Aralık 1986) Sinop Melia Kasım otelinde saat 14:00'te evlendim. Tam çeyrek yüzyıldır evli olduğum eşim benim her türlü nazımı, kaprisimi, çirkinliklerimi, yanlışlıklarımı, var mı bilmiyorum ama güzelliklerimi paylaştı. Beni çekti. Bana katlandı. Beni sevdi. Ona çok şey borçluyum. İki çocuğuma çok güzel annelik yaptı ve yapmaya devam ediyor. Ona sizin huzurunuzda teşekkür borcum var. Kusura bakmayın özel konumu sizinle paylaşıyorum ama içimden geldi. Hayatımın biricik anlamı olarak gördüğüm eşime bu 25 yılın ardından kupkuru bir teşekkürü alenen sizlerin huzurunuzda yapmak istedim. Eşimi ve çocuklarımızı çok seviyorum. İyi ki varlar ve iyi ki birlikteyiz. Bugün 27 Aralık. Benim en mutlu günüm.

SEN BUNA HAYAT MI DİYORSUN?
 
Temel Mars'a giden ilk astronottur, tüm dünya gözünü kulağını Temel'den gelecek haberlere dikmiştir. 4 yıl sonra dünyaya dönen Temel'e dünyaya ayak basar basmaz sorarlar: - Mars'ta hayat var mı?
Temel cevap verir: - Yoktur.
Herkes hayal kırıklığı içindedir. Temel'i uçağa bindirip Trabzon'a yollarlar. Akşam oğlu dayanamayıp sorar: - Baba, hakkaten hayat yok muydu?
Temel omuz silker
-Haçan saat 11 dedin mi tüm tükkanlar kapaniyi. Sen buna hayat mı deyisin?

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şevki Yıldırım Arşivi
SON YAZILAR