İSİM HAKKIMIZI SATABİLİRİZ

Samsun Basketbol Kulübü'nün isim hakkını satma konusunda ciddi girişimlerinin olduğunu belirten SBK Başkanı Ahmet Öztürk yapılan düzenlemelerin, daha iyi bir takım yaratabilmek ve Samsun'a layık bir kulüp oluşturabilme amacıyla gerçekleştirildiğini söyledi

Zor bir sezon yaşadığını belirten Başkan Ahmet Öztürk, "Bizlere verilen sözler malesef yerine getirilmedi. Bunun yanı sıra şehirin takımına olan duyarsızlığı ise biz yöneticileri son derece zorladı. Buna rağmen tüm iyi niyetimizle güzel işler çıkardık" diye konuştu
 

ÖZTÜRK İÇİNİ DÖKTÜ


Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ahmet Öztürk, DENGE Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. İki sezon önce Hüseyin Tayıncı yönetimiyle birlikte basketbolla tanışan Öztürk, Tayıncı yönetimiyle kısa bir dönem çalışmanın ardından kendisini bir anda kulübün başkanı olarak buldu. Hiç bilmediği bir sektörde tüm iyi niyetiyle güzel işler çıkarmaya çalışan Başkan Öztürk, yalnız bırakıldığını söyledi. Kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediğini ve çok zor bir sezon yaşadığını belirten Başkan Öztürk, "Yeni sezonda bu tür sıkıntılar yaşamamak adına tedbirli hareket ediyorum" dedi.

ÖĞRENME YILIM OLDU


Başkanlığındaki ilk yılında herşeye rağmen başarılı olduğunu savunan Başkan Ahmet Öztürk, "Yönetim kurulumuzla birlikte Samsun için en iyisini yapmaya çalıştık. Özellikle şehirin takımına olan duyarsızlığı bizleri çok üzdü. En basit bir şekilde kulübümüze maddi katkı sağlamak için düzenlediğimiz piyango çekilişimiz için belediyelere gönderdiğimiz biletlerin çoğu geri geldi. Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdiğimiz bin bileti verdiğimiz gibi geri aldık. Smsunlu işadamlarımızın çoğu da çekilişimize ilgisiz kaldılar" diye konuştu.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR


Buna karşılık Canik Belediyesi ve Atakum Belediyesi'ne gönderilen tüm biletlerin satıldığını vurgulayan Samsun BK Başkanı Öztürk, "Buradan Sayın Osman Genç ve Metin Burma'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu belediyelerimizin yanında Adeka İlaç firması, Yıldız Entegre, PTT, Anadolu Jet'e Samsun Basketbol Kulübü'ne gösterdikleri ilgi alaka ve desteklerinden dolayı da teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. İnşallah bu sponsorlarımızla yeni sezonda da hep birlikte olacağız. Samsun Basketbol Kulübü olarak bunu çok istiyoruz" dedi.

KONGRE KAÇINILMAZ


Mayıs ayı sonuna kadar mecburen yeni bir kongre kararı almaları gerektiğini söyleyen Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ahmet Öztürk şöyle konuştu: "Kongre konusunda çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Yönetimde olmasını düşündüğümüz elit kesimle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu yıl özellikle maddi konularda yaşadığımız sıkıntıları yeni sezonda yaşamamak adına önlemlerimizi alıyoruz. Yani kısacası yeni sezona yepyeni bir yönetimle taraftarlarımızın karşısına çıkmanın hesaplarını yapıyoruz.

İSİM HAKKIMIZI SATACAĞIZ


Bunun yanı sıra kulübe yine maddi kaynak sağlanması noktasında çok önemli bir projemizi daha hayata geçirmek üzereyiz. Kulübümüzün adını satılığa çıkardık. Şu anda büyük bir iki kurumla görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer bu düşündüğümüzü somuta indirgeyebilirsek Samsun Basketbol Kulübü'nün yeni sezonda çok fazla bir ekonomik sıkıntısı olmayacak. Bu da takımın saha sonuçlarına yansıyacak. Taraftarlarımıza yeni sezonda çok başarılı oynadığı basketbolla zevk veren bir takım seyrettireceğiz.

GENÇLERE ÖNEM VERECEĞİZ


Yeni sezonda transferde izleyeceğimiz stratejimiz çok açık. Genç, kaliteli ve patlama yapabilecek oyuncularla anlaşmaya çalışacağız. Bu konuda araştırmalarımız gizli bir şekilde devam ediyor. Şu ana kadar anlaşmaya vardığımız üç oyuncumuz var. Yeni bir bayan menajerimizde olacak. Şu anda Çankaya Belediyespor'da yardımcı antrenörlük yapan Filiz Yükruk ile prensipte anlaşmaya vardık. Bu sayede artık oyuncularımızla yönetim ve teknik ekip arasında daha huzurlu ve sorunsuz bir yol izlemiş olacağız.

SADECE DESTEK İSTİYORUZ


Geçmişte olduğu gibi takımların kendi kaderlerine terkedilmelerini istemiyoruz. Şehirin bizle birlikte Samsunspor ve tüm profesyonel anlamda mücadele veren takımlarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Çünkü herkes Samsun için mücadele ediyor. Geçen yıl yaşanan sahipsizliği bir daha yaşamak istemiyoruz. Bunun için yönetim olarak bir dizi girişimlerimiz olacak. Desteksiz hiç bir başarı yakalanamaz. Eğer ben daha iyisini yapabilirim diyen varsa gelsin. Şu anda kulübü kendisine teslim edeceğim.

YALNIZ BIRAKILDIM


Ben tüm iyi niyetimle birlikte Samsun Basketbol Kulübü'nü daha iyi yerlere getirebilmek için mücadele ettim. Bazı kesimlere yaptıklarımızı beğendiremedik.  Ama ben kulübü buralara kadar getirdim. Bundan sonrada ben buradayım. Yeni sezonla alakalı çok güzel düşüncelerimiz var. Bunları hayata geçirip, kulübü refaha kavuşturmak istiyoruz. Salona taraftar çekecek kalitede bir takım oluşturmayı istiyoruz. Bu yüzden hiç kimseye hesap vermem. 

KİMSEYE KÜSKÜN DEĞİLİZ


Kimseye bir küskünlüğümüzün olmadığı gibi Samsun Basketbol Kulübü'nün kapısı herkese açık. Tek isteğimiz şehrin önde gelen isimlerinin takımlarına sahip çıkmaları. Samsunspor'a bu sezon gösterilen destek bizede gösterilirse çok mutlu oluruz. Samsun Basketbol Kulübü'nün başarısı Samsun'un başarısı olacak. Samsun Basketbol Kulübü, yeni sezonda maçlarını dolu tribünler önünde oynamalı. Bu konuda yönetim olarak üzerimize düşeni yapacağız. 

 
 
GÜLŞAH'IN YERİNE NAİLE İVEGİN


Yeni sezonda Gülşah Akkaya başta olmak üzere bir kaç oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Gülşah Akkaya'nın yerini dolduracak yıldız isimlerle temas halindeyiz. Örneğin Naile İvegin'i Samsun Basketbol'a getirmek istiyoruz. Transfer konusunda hızlı hareket edip, yeni sezon hazırlıklarına sorunsuz bir şekilde başlamayı istiyoruz. Tabiki önceliğimiz kongre. Yönetimimizi oluşturduktan sonra ilk işimiz hoca konusu ve transferi sonlandırmak."

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Pazar Sohbeti Arşivi
SON YAZILAR