IŞIĞI GÖRDÜK

Pazar günü ilk defa aynı kadro ile ikinci maçımıza çıktık. Sahaya diziliş oyuna iyi başlayış derken güzel paslaşmalar sonucu Ferhat Çulçuoğlu karşı karşıya şutu direkten döndü akabinde rakip oyuncu Volkan Şen'in karşı karşıya şutunu Nurullah Aslanım  iyi çıkardı ve gölü önledi.

İlk 20 dk itibari ile kısa kısa üçgenler yaparak maçın kontrolü bize geçti. Hakem tam bir komedi, sarı kartları bile yanlış veriyor. İptal olan golde Nadir'in katkısı vardı, hakem bir faul yarattı da gol iptal oldu. İlk yarısı durağan ve sıradan geçen izleyenleri uyutan futbolla maç 0-0 geçildi.

İkinci yarıya iki takım da aynı kadro ile çıktılar, top bir orada bir burada derken son  haftaların formda futbolcusu Guido Koçer sahneye çıktı ve muhteşem bir gole imza attı. Adana Demir üstümüze yükleniyor derken  bu sefer sahneye Nurullah Aslanım çıktı. Devamında maçın iyisi Nadir Çiftçi'nin harika pasında Saviçeviç golü kaçırdı. 

Ertuğrul hocanın 2. yarı oyuna sürdüğü Oğuz Gürbulak, Gyasi  ve Gökhan Alsan gibi oyuncularla daha fazla topa sahip olurum düşüncesi tutmadı hal böyle olunca Adana Demirspor daha fazla  üstümüze gelmeye başladı,özellikle Oğuz yediğimiz golde rakip  karşısında ayakta kalmadı ve gölü yedik. 

Bizim gibi yarış hedefi olan takımların yabancıları daha iyi olmalı. Eğer yabancı oyuncularımızın  3'ü veya 4'ü tutsa, oyuna skora katkıları olsa biz bu ligi çoktan en az 21 puanla forsa etmiştik, yabancısız bu kadar.

YILPORT SAMSUNSPOR İYİ YOLDA.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR