Her şey var gol yok

Samsunspor, kötü gidişata dur demek için sahasında konuk ettiği İstanbul Başakşehir'i mağlup etmek için sahaya çıkmıştı…

Kırmızı Şimşekler maçın ilk bölümünde üst üste birbirinden önemli pozisyonlar yakaladı. Özellikle rakibin kendi yarı sahasındaki oyununu bozan Samsunspor birbirinden önemli pozisyonları değerlendiremedi ..

Yaklaşık 15 bin Samsunspor taraftarının her şeye rağmen stadyumu akın etmesi takımlarda olan inancını bir kez daha gözler önüne sermişti.. Maçın ikinci yarısında yine birbirinden net pozisyonları yakalayan taraf Samsunspor’du…

Üst üste net gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Şimşekler bir türlü galibiyet sayısına ulaşamadı. Takımın daha derli toplu olması gelecek adına herkes umutlansa da 90 dakika sonunda sahadan bir puanla ayrılmak derin bir üzüntüye neden oldu..

Bu takım her geçen hafta daha iyi seviyeye gelecek bu bir kesin ancak iç sahada alacağımız galibiyetler bizi bu ligde tutacaktır. Bunun bilincinde olarak artık hatanın telafisinin olmadığının farkına varalım…

Maçın son anlarında Samsunspor futbolcuların sanki bir puana razıymış gibi hareket etmeleri ve bir çok taraftarın tepkisini çekti..

Senin şiddette puana ihtiyacın olduğu bu dönemde bir puana değil razı gelmek üç puan için ve o 3 puanı garanti altına almak için rakibini en az iki gol attıktan sonra oyunu yavaşlatabilirsiniz..

Bu nedenle yeni teknik direktörümüz ile güzel bir ivme kazanan Samsunspor'umuzun bundan sonraki maçlarında daha başarılı Sonuçlara imza atacağına canı gönülden inanıyorum ..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR