Menderes Yiğit

Menderes Yiğit

Haydin maça

Değerli dostlarım bu Pazar bir maç var ki sormayın gitsin. Altı ok Kick Boks Samsun İl Şampiyonası Pazar günü yapılacak. Maçın favorisi ise KÖPRÜCÜBAŞI.

Sevgili dostlar; Pazar günü Altı ok Kick Boks Samsun İl Şampiyonası gerçekleştirilecek olmasına rağmen henüz Altı ok kendi içerisinde kimi ringe çıkaracağı konusunda bir anlaşmaya varmış değil. Herkes birbirini kolluyor. Daha önce yapılan hafif sıklet müsabakasını kaybetmiş olan, ASİ YENİÇERİ taraftarları ile KÖPRÜCÜBAŞI"nın başını çektiği büyükbabacılar Pazar günü ringe çıkacaklar. Ringe çıkacak Kick Boksçular için her iki tarafta henüz kesin bir açıklama yapmış değil. Kulislerde konuşulan ise, ASİ YENİÇERİ"nin GEMİCİBAŞI"nı aday göstereceği, KÖPRÜCÜBAŞI"nın ise mevcut il şampiyonu, TÜRKMENOĞLU"nu destekleyeceği.

Kulislerde bunlar konuşulurken, KÖPRÜCÜBAŞI henüz kararını netleştirmiş değil. Sebebine gelince hafif sıkleti almalarına rağmen TÜRKMENOĞLU ile il şampiyonasını alıp alamayacağını kestiremiyor olması. Hal böyle olunca da KÖPRÜCÜBAŞI, büyükbabasına mahcup olmak istemiyor. GEMİCİBAŞI ise, diğer tarafın çıkaracağı adayı bekliyor. Mevcut şampiyonu hafif sıklet olarak gören ve maçı rahat kazanacağını düşünen GEMİCİBAŞI ve ASİ YENİÇERİ taraftarları adeta ellerini göklere açmış, TÜRKMENOĞLU"nun aday olması için dua ediyorlar.

Edilen duaları gören KÖPRÜCÜBAŞI, başka bir arayış içine girecek girmesine ama ona da henüz karar verebilmiş değil. Sebebine gelince mevcut il şampiyonunu kendisi için tehlike olarak görmeyen KÖPRÜCÜBAŞI, şampiyonun ileride başına sıkıntı oluşturmasını istemiyor. O sebepten arayışlarına devam ediyor. Aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık emme KÖPRÜCÜBAŞI şampiyonayı kaybederse büyükbabasının onu affetmeyeceği kesin. 

Diğer taraftan büyükbabacılar KÖPRÜCÜBAŞI"ya TÜRKMENOĞLU ile maçı alamayacaklarını düşündüklerini, onun yerine sürpriz bir isimle ringe çıkmaları gerektiğini söylüyorlar. Yani sizin anlayacağınız Pazar günü yapılacak Altı ok Kick Boks Samsun İl Şampiyonası"na farklı bir isimin çıkmasına şaşırmayın. Yıllarca büyükbayaya destek veren ve Samsun"da şampiyonayı en rahat kazanabilecek bir ismin KÖPRÜCÜBAŞI tarafından desteklenmesi büyük bir olasılık. Zira duyumlar bu yönde. Kısacası şu ana kadar gündemde olmayan pençeleri güçlü bir aslan Pazar Günü Altı ok Kick Boks Samsun İl Şampiyonu olabilir.  Haydin maça.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Menderes Yiğit Arşivi
SON YAZILAR